Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Meşguliyetin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve dışadönük ve çekici hissediyorsunuz. Arkadaşlarınız, komşularınız ve hatta yabancılar ne kadar iyi göründüğünüzü söyleyebilir. İnsani iletişimleriniz sıcak, bilgilendirici ve destekleyici, bugün kurulan her türlü ilişki de güçlü bir kimlikte olacak. Sevgilinizle bu gece için bir buluşma planlayabilirseniz, ondan özellikle istekli ve tatmin edici geri dönüşler alabilirsiniz. İyi günler.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Seyahatlere açık bir gündesin. Hareket etmeye teşvik eden bir enerji hakim. Günlük işlerle de uğraşabilir; şehir dışına da çıkabilirsin. Belki de uzun süredir aile üyelerini ziyaret etmek isteyeceksindir. Gündelik rutininden çıkmak ve değişime kucak açmak iyi gelecektir.Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev halkından birisi birtakım sıkıntılar yaşayabilir. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. İş ortamında düzenlemeler yapıp onun yanında daha fazla zaman geçirmek senin için daha mantıklı olacak.

4 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Kova burcuna geçiş yaptı. Her zaman yaptığınız bir şeyi, bu sefer daha farklı yaptığınız için kendinize kızıyorsanız bir an önce bundan vazgeçin. Her yeni deneyim, aslında başka fırsatlar için bir vesiledir. Bu yüzden yaptığınız bu değişiklikten ne öğrenebileceğinize odaklanın.

4 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konular bugün seni bir hayli meşgul edecek. Bu ve benzeri sorunları zamanında halledememiş olman, programını etkileyecek. Bugün Güneş Mars 45’liği gerçekleşecek. Ani kazalara karşı dikkatli olman gerekebilir. Sosyallikten geri kalmayacaksın. Çocuğu olan bir Koç burcuysan, çocuğunun eğitim hayatıyla ilgili alacağın kararlar olabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize duygularınızı açıklamak ya da yakın bulduğunuz insanlarla ihtiyaçlarınızı konuşmak isteyebilirsiniz. Sizleri nelerin incittiğini açıkça ifade ediyorsunuz. İhtiyaçlarınız değişiyor. İlişkilerde aranılan insan olacaksınız.

4 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

4 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz vurdumduymazlık sizi duygusal zarardan uzak tutacaktır. Yetiştirmeniz gereken bazı işler sizi bunaltabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün esnek bir tutum takınmanız gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı ani değişiklikler olabilir. Bir aile üyesi bir ziyareti iptal edebilir. Ya da özel bir aile yemeği hazırlarken birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Yalnızca bu değişikliklere ve aksaklıklara karşı sabırlı olmaya çalışın. Bu olayları büyük bir melodrama dönüştürmediğiniz sürece bütün bunlara rağmen her şey yine de eğlenceli olabilir. Bu yüzden, hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı elden bırakmayın!

4 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zaman zaman, üretkenliğinizi ve performansınızı engelleyebilecek özgüveniniz düşük olabilir. Ancak biraz çaba ve özveri ile rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Şu an ruh sağlığınız da biraz dikkat gerektirebilir. Müzik, egzersiz veyahut sizi rahatlatacak olan şey ne ise, bir rutin oluşturmanız iyi olabilir. Olumlu bir bakış açısı geliştirin ve kısa hedefler planlamaya çalışın ve bunlara ulaşmak için adımlar atın.

4 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gideceğiniz ortamlarda bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz. Bugün çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

4 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

4 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi güçlü ve enerjik hissettiğiniz bir gün. İşinizle ya da ilgi alanlarınızla ilgili sosyal ortamlarda bulunabilir ya da organizasyonlara katılabilirsiniz. Görüşlerinizi soran, size akıl danışanlar olabilir.

4 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olmaya başladı. Kafanızı karıştıran olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Karışıklıkları anlayışla davranarak çözümleyebilirsiniz. Gelişmeler olumlu yönde. İşinizde beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor.

4 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 45' 34" R
Ay
Terazi
27° 33' 49" R
Merkür
Koç
16° 09' 55"
Venüs
Koç
22° 33' 10"
Mars
Balık
24° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 02"
Satürn
Balık
15° 56' 49"
Uranüs
Boğa
21° 57' 35"
Neptün
Balık
28° 41' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
20° 16' 01"
Lilith
Başak
22° 34' 39"
True Node
Koç
15° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>