Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cesaretleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Gün ilerledikçe, ruh halinizi yoğun ve duygusal bir konumdan daha samimi bir arkadaşlığa dönüştürmeyi düşüneceksiniz. İnsanların tartışmaya daha açık olduğu günün ilerleyen saatlerinde onlarla iletişime geçin. Onları korkutmak yerine cesaretlendiren dostane, uysal bir tavır takının. Eğlenin ve her şeyi akışına bırakın.

Bugün kendinizi ve zihninizi, yapılması gereken temel görevlerle meşgul edin. Çok yönlü bir eylem planı yazarak ve buna sadık kalarak başarılı olabilirsiniz. Yapılması gereken işler birikti, bu yüzden onları sürüncemede bırakmayı kesin. Kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, insanlardan yardım istemekten korkmayın. Arkadaşlarınız vearkadaşlarınız şu anda en büyük kaynağınızdır.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Hayatınla ilgi son dönemlerde ihmal ettiğin meseleler bugün kendini gösterebilir. Tüm görev ve sorumluluklarını dikkate aldığına emin ol. Ayrıca işler, dramatik bir dönüm noktasına gelebilir. Güne hakim olan gerilimli enerji, ortalıkta doğruyu aramak için koşup durmana yol açabilir. Kararsızlığın seni gitmek istediğin yöne ilerlemekten alıkoymasına izin vermemelisin!Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla karşılaşmak seni mutlu edebilir. Günü onunla geçirmek senin için daha makul olacak. Beraber geçireceğiniz sürede geçmiş zamandan konuşmak günden daha fazla keyif almanı sağlayabilir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Gün içinde ilahi ödüller ve kadersel deneyimler, ilahi adaletin çalıştığı durumlarla çok daha sık karşılaşabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve yerleşme amaçlı yurtdışı konularınız bu dönemde ilahi şanslarla olumlu sonuçlanabilir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlı olarak alttan aldığın, kendinden ise ödün verdiğin konulara karşı tavrın netleşiyor. Korkularının üzerine daha çok giderken, cesaretini topluyorsun. Jüpiter, kendisini rahat hissettiği burçta hareket ediyor. Kendini ifade ederken daha gerçekçi davranmak isteyeceksin. Eğer bekar bir Koç burcuysan, evliliğe yönelik düşüncelerinin değişmeye başladığını fark edebilirsin.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amirleriniz size olan güvenlerini herkese anlatacaklar. Üzerinizdeki sorumluluk her ne kadar artış gösterse de üstesinden gelebileceksiniz. Sorumluluklarınızı layığıyla yerine getirmeniz hızlı yükselmenizin önünü açacak ve çevreniz tarafından kıskançlıklara maruz kalmanıza sebep olacaktır.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız. Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karakterinin dışında olduğu düşünülen hareketlerinle ve sözlerinle birkaç insanı şaşırtabilirsin. Eğer normal sen gibi davranmazsan veya düşünmezsen şaşırma. İçinde bir yerlerde çılgın bir dürtü var ve ilgiyi üzerinde istiyor. Bırak o dürtü parlasın. Mesela kalabalığın içinde dikkat çekecek parlak ve betimleyici kıyafetler giymeyi deneyebilirsin.

29 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca birkaç farklı insan tarafından sohbete davet edilebilirsiniz, özellikle meslektaşlarınız fikirlerinize ve önerilerinize oldukça önem verir. Bulunduğunuz yer ne kadar yüksek olursa olsun, bilgi ve üretkenlik konusunda daha büyük zirvelere doğru yol alıyorsunuz. Oldukça avantajlı bulacağınız bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bazı görevleri sarkıtmak pahasına da olsa eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanlar sizden etkilenirken fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. Tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bugünlerde mantıklı ve sakin bir aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Hatalara açıksınız.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kredileriniz veya borçlarınız ya da başkalarıyla ortak kazançlarınız gibi konular gündeminize gelebilir. Ekonomik anlamda son haftalarda zorlayıcı bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Bugün rahat bir akış başlayabilir, çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen duygulara karşı kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Sosyal hedeflerinizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve popüler konularla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>