Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğunsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Herkesin sevilmeye ihtiyacı var, kimse bunu inkar edemez ama bu, hayattaki tek hedefiniz olmamalı. Potansiyel bir sevgili adayı veya ilişki eğer iyi sonuçlanmazsa bu dünyanın sonu değil. Aslında, çok normal bir durum! Bugün etrafınızdakilerle daha az 'çekici' ve baştan çıkarıcı görünmek isteyebilirsiniz ve hatta bazıları farklı davrandığınızı söyleyebilir. Onları görmezden gelin ve unutmayın, zaman zaman kendi isteklerinize de kulak vermenin kimseye bir zararı olmaz.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Başarıya giden yol, sabitliği ve gerçekçiliği sürdürmektir. Eğer insanlar seni çok hayalperest ve acayip olarak görüyorlarsa, bu sana güvenmek konusunda da şüpheye düşebilirler demektir. Hedefini tutturmak üzere güç toplamak için elinden geleni yap. Sonrasında insanlardan gelen desteğe de ihtiyacın olabilir. Sağlam bir temel oluşturmaya odaklan ve imparatorluğunu bunun üzerine inşa et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığın olaylar duygusal tepkiler vermene sebep olabilir. Kendini kontrol edip duygusallıktan uzak durmakta fayda var. Mantıklı kalmaya çalışmak kontrolü kaybetmemek için önemli olacak. Vereceğin tepkilerde dikkatli olmakta fayda var.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi Burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya başlarken onaylanma ve takdir edilme ihtiyacında olabilir, hak ve adalet konularına daha fazla önem verebilirsiniz. İş veya özel hayatınızda teklifler alabilir, bir fırsat yakalayabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir programının olmasından dolayı gün içerisinde birçok konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Kullandığın teknolojik cihazlarda ani bozulmalar, bütçeni aşacak masraflara neden olabilir. İş yerinde sürekli gündeme gelen ama ertelenen terfi konusu netlik kazanabilir. Sağlığın konusunda tedbirlerini daha sağlam almak isteyebilirsin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir. Planlarınız küçük nedenlerden dolayı aksayacaktır. Bu aksaklıkları yönetebilmek içinbölümü yapmalısınız. Planlamaya göre ilerlerseniz kısa zamanda işleri rahatlıkla toplayabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve moraliniz yükselecek.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız bir aktivite esnasında tanıştığınız birine karşı hızlıca duygular beslemeye başlayabilirsiniz fakat aceleci olmamaya çalışın. Bir şeylere bu hızda başlamak, özellikle duygularınızdan emin değilseniz veyahut kapanmamış defterler varsa felaket olabilir. Kariyeriniz yavaş ama emin adımlarla yükselmeye başlıyor. İleriye dönük olarak, profesyonel hayatınızın değerlendirmenin ve hayallerinizin maliyetini düşünmenin zamanı geldi.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili yönetmeniz gereken krizler olabilir, ego savaşlarından uzak durmanız önemli. Kararlı adımlar atarak sorunlarınızı çözebilir, hatta ilişkinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor olacak.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 07" R
Ay
Boğa
21° 31' 50" R
Merkür
Koç
22° 07' 58"
Venüs
Boğa
10° 57' 55"
Mars
Koç
05° 56' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 14"
Satürn
Balık
17° 15' 07"
Uranüs
Boğa
22° 48' 47"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 22"
Lilith
Başak
24° 14' 06"
True Node
Koç
15° 20' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>