Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenilikçisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün kendinize dikkat etme ile başkalarını da bu denkleme dahil etme ihtiyacı arasında gidip geldiğiniz zor konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Çok duygulanacak ve günün yoğun enerjisini görmezden gelemeyeceksiniz. Sizi kalkıp devam etmeye çağıran sabırsız bir his yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda elinizden geleni yapacaksınız.

Kılıcınızı bırakmak için güzel bir gün. İş yerinde,arkadaşlarınızla veya yönetiminizle devam eden bazı savaşlarda yer alabilirsiniz ve bunlar çok yorucu olabilir! Ancak günün enerjisi huzurlu ve üretken. Böylece, geçmişte size karşı çıkan herhangi biriyle daha güçlü ittifaklar kurabilirsiniz. Barış sağlamaya ve ortak bir amaç için birlikte çalışmaya odaklanın. Bugün güzel atılımlar yapmalısınız.

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Bir arkadaşının sana kahve içmeye uğraması düşüncesi gayet sıradan ve basit geliyor olabilir. Umarız ki bu geç saatlerde gerçekleşmez çünkü uykuyla ilgili sıkıntılar yaşamanı istemeyiz! Bu enerji projelerinde sana büyük destek sağlayacak. Adeta bir fetih seferi düzenliyorsun! Atını dikkatlice seç!Tüm geçmiş tecrübelerinizden dersler çıkarırız. Hatalarımız ve geride bıraktıklarımız bizi çevreleyen şeyleri anlamamızda bize yardımcı olur. Bugün çok fazla şey öğrenecek ve hayatınızdaki bazı sorulara yöneleceksiniz. Eğer özgür bir şekilde kendinizi geliştirme arzusundaysanız, sınırları göz ardı etmeli ve çok ciddi davranmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken işler hakkında sıkıntıya düştüğünü hissedebilirsin. Kendine güvenip adımlarını atmak senin için daha iyi olacak. Programını gözden geçirip makul bir plan hazırlamak çalışma şartlarını iyileştirebilir.

28 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısındagörüşmeleri ve toplantılar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde objektif olma, karşınıza gelen durumlara daha olgun yaklaşma zamanı. Geçmiş ilişkiler, eski dostlar gündemde olabilir.

28 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağımsızlık duygun bugün etkisini fazlasıyla hissettirecek. Ancak çevrendeki kişiler, sabırla sorumluluklarına sahip çıkman konusunda seni uyarabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, kabuğuna çekilmek isteyeceksin. Sosyal medyanda temizlik yapmaya yeltenebilirsin. Yaşam tarzında yenilikçi adımlara yönelebilirsin. Kendini ve çevreni değiştirmeyi daha sık düşünmeye başlıyorsun.

28 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda yaşadığınız sorunlarınızı geride bırakmaya hazırlanıyorsunuz. Çözüme ulaşan konular üzerinizdeki yükleri de kaldıracaktır. Artık biraz rahatlama zamanı! Yorgunluğunuzu ufak bir tatille veya dinlenmeyle üzerinizden atabilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerle vakit geçirmek bu süreçte size iyi gelecektir.

28 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

28 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinizin desteği moralinizi yükseltecek. Kariyerinizi etkileyecek bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız.

28 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıya giden yol, sabitliği ve gerçekçiliği sürdürmektir. Eğer insanlar seni çok hayalperest ve acayip olarak görüyorlarsa, bu sana güvenmek konusunda da şüpheye düşebilirler demektir. Hedefini tutturmak üzere güç toplamak için elinden geleni yap. Sonrasında insanlardan gelen desteğe de ihtiyacın olabilir. Sağlam bir temel oluşturmaya odaklan ve imparatorluğunu bunun üzerine inşa et.

28 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir yeni şeyler denememiş olmak hayatınızdaki heyecanı azaltmış olabilir fakat şu an tutturduğunuz denge ile huzurlu bir zaman adım atıyorsunuz. Bir süre bu monotonluk geçerli olacaksa, getirdiği durgunluğu lehinize kullanmanın yolarını bulabilirsiniz. Aile hayatınızda eskiden gelen bazı şeyler birikip, ufak konular üzerinden büyük tartışmalara yol açabileceğinden, biraz daha hoşgörülü olmak isteyebilirsiniz.

28 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız başlıca konu sabır görmek; bu önemli parametreyi dengede tutmaktır.

28 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

28 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Odak noktanızda ilişkiniz olacak. Krizli bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, diyaloglarınıza dikkat etmeniz önem taşıyor. Kırıcı olmamaya, karşı tarafı da anlamaya çalışın. Fevri hareketlerde bulunmayın.

28 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

28 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 32" R
Ay
Balık
04° 50' 38"
Merkür
Koç
18° 14' 51"
Venüs
Boğa
04° 29' 27"
Mars
Koç
01° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 10"
Satürn
Balık
16° 49' 15"
Uranüs
Boğa
22° 30' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Başak
23° 39' 07"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>