Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Şu anda aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İşler sizin istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Şu anki ilişkinizde çözülmesi gereken bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ama önce kendi hislerinizzi anlamanız önemli. Bu ilişki hakkında endişeleriniz varsa, bunları ele almanız gerek. Duygularınızı içinize atmayın. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, çözümler bulunabilir.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Ailen ve arkadaşlarınla ilgili karışık bir durumla yüzleşmen gerekebilir. Çözülememiş sorunlarla ilgili havaya bir gerginlik hakim olacak. Şu anda, durum patlama seviyesine gelmiş olabilir! İnsanları içinde bulundukları gergin durumdan, kötü hislerini dile dökmelerine yardımcı olarak kurtaran kadın olman iyi olacaktır. Sonunda, insanların yaralarını iyileştirmeye yardımcı olmuş olacaksın. İtiraf et, bu görevi yapabilecek olma düşüncesini seviyorsun!Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşın hakkında öğreneceklerin aranızdaki iletişimi gözden geçirmeni gerektirebilir. Söylenenlere hemen inanmak yerine söylenenlerin gerçekliğini kendin doğrulamak isteyebilirsin. Durumdan en az zararla çıkmak senin için önemli olacak.

30 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde karşınıza gelen konulara daha çekimser, temkinli yaklaşabilirsiniz. Takıntı veya aşırılıklara dikkat edin. Değişime açık olmak daha keyifli koşulları getirecektir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının duygusal problemleri ile alakadar olman gerekebilir. Gelecek yıla ait planlarını daha sağlam yapmak isterken, tekrar tekrar gözden geçirmek isteyeceksin. Eski formuna kavuşmak için sporu gündelik hayatının bir parçası haline getirebilirsin. Sosyal medyanda derin bir temizlik için kolları sıvayabilirsin.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin odak noktasında maddi sorunlara vakit ayırmanız gerekiyor. Yetişemediğiniz konular da dostlarından finansal destek alacaksınız. Onlardan aldığınız destek sizi rahatlatacak ve onların yanınızda olduğunu görmeniz aranızdaki bağı güçlendirecektir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin. Kariyer planları yapabileceğiniz bir gündesiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere'sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

30 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda her şey daha gerçekçi gözüküyor, bu hissi hayallerinize yönlendirirseniz başarıya, şüphelerinizi beslemek için kullanırsanız ise de mutsuzluğa sürüklenebilirsiniz. Çevrenizdeki herhangi bir durağanlıktan uzaklaşmaya daha yatkın hissedebilir ve bunun yerine ruhsal yönünüzle daha iyi bir ilişki geliştirmeye çalışabilirsiniz. İlerlemenizi görmek için somut basamaklar görmüyor olabilirsiniz fakat size baskı uygulayan şartlardan da uzaktasınız.

30 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

30 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Mars ile Satürn arasında pozitif etkileşimin olduğu bir gün. Parasal konularda sizi uzun vadede rahatlatacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Sorumluluk alarak harekete geçebilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi,temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>