Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kavga çıkarmak için bir iyi bir gün değil. Anaç tarafınızı ortaya çıkarın ve yaratıcı bir şeyler yapın. Evinizde kalıp, yaşam alanınızda bazı iyileştirmeler yapın. Tutkulu doğanızı, üretken bir şeyler yapmak için kullanın. Duygularınız ve eylemleriniz bugün birbirleriyle sıkı sıkıya bağlı olduğundan, yüzeyselliğin aksine derin bir şekilde hareket ettiğinizden emin olun, aksi takdirde kalbinizin gerçekten istemediği bir yere gidersiniz.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok enerjik hissedebilirsin. Bu durumu arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek için değerlendirmekte yarar var. Çeşitli sosyal etkinliklerde yer almak senin için daha iyi olabilir. Daha aktif olmak senin için iyi olacak.

31 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde ruh ve beden sağlığınızı iyileştirmek adına hareket edebilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıkları, düşünceleri veya insanları hayatınızdan kesip atmak ve çıkarmak isteyebilirsiniz. Hırs ve kararlılık, ısrarcılık artabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün koca bir yılı geride bırakıyor ve yılın son gününe adım atıyorsun. Yalnız kaldığın zaman dilimlerinde bu yılın nasıl geçtiğine dair değerlendirmelerde bulunacaksın. Yorgunluğunu hissederken, kısa süreli tatil programları yapmayı da ihmal etmeyeceksin. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, yaptığın başvurulardan olumlu yanıt gelebilir. Görüşmediğin kişilerin ciddi problemlerle boğuştuğunu öğrenebilirsin.

31 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenize gereken vakiti ayırmalı ve onlarla olan bağınızı güçlendirmelisiniz. Hayatta en önemli şey sevgidir. Ve sevgi karşılıklıdır. Eğer sevgiyi hissetmek istiyorsanız sizinde sevgi vermeniz gerektiğini unutmayın. Mutluluğunuzu başka şeyler için ertelemeyin.

31 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla sosyalleşebilirsiniz. Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşacağınız zamanlar var.

31 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz. Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek.

31 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biri veya bir şeyler sizi harekete geçmeye teşvik edebilir. Onları alt edip önce kendinizi motive etmeniz en iyisi olacaktır. Kızgın demirle damgalanmadan sürüden ayrılın. Kendi belirlediğiniz yöne doğru koşun. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda bazı çatışmalar yaşamanız olası. İnsanlar inatçı olmaya meyillidir, o yüzden ikilemlere hazır olun.

31 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli hedeflerinizi düşünmek baskın gelebilir, ancak onlara doğru acele etmenize gerek yok. Fikrini gerçekten takdir ettiğiniz bazı arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla bağlantı kurmaya çalışın veya dünyayı yeni bir ışık altında görmenize yardımcı olabilecek zihinsel olarak teşvik edici bir şey yapın. Yeni bir müzeyi ziyaret etmek veya eşsiz bir konsere katılmak tam da aradığınız şey olabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Gelişebilecek olaylara karşı esnekliğinizi sağlamalısınız.

31 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

31 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yıl biterken umutlarınızı tazeliyor, geleceğe daha iyimser bakıyorsunuz. Yeni hayaller kurabilir, hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Yılın son gecesi sizin için hareketli ve bol eğlenceli geçecek.

31 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

31 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>