Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sezgileriniz bugün size bir mesaj veriyor olabilir. Meditasyon yapmak isterseniz, bugün manevi doyum noktasına erişebilirsiniz. Ya da sezgisel izlenimlerinize kulak verirseniz, önemli bir şeye ulaşabilirsiniz. Belki bu sezgiler bir rüyayı çözümlemeniz için size bazı ilginç ipuçları verecek olabilir. Ya da belki de sevdiğiniz birinin söyleyeceği ya da yapacağı bir şeyi önceden sezebileceksiniz. Duygularınızı görmezden gelmeyin.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Eğer bir nedenden dolayı tartışma çıkarmayı planlıyorsan, savunacağın güçlü kanıtlara ve görüşlere sahip olduğuna emin ol. İnsanlar ağzından çıkanlara öyle kolayca ikna olmayabilir. Fikirlerini değiştirmen tereyağından kıl çekermiş gibi olmayacaktır. Bugün dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yapmak için harika bir gün. Toprağa; doğana geri dön. Yaşam alanına da yeşillik kat- çiçek açan güzel bitkilerle yaşam alanını süsle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hassas olduğunu fark edebilirsin. Kendini daha çok üzmemek için etrafındaki gelişmeleri çok da ciddiye almamak isteyebilirsin. Olaylara yaklaşımını mantıklı tutmaya çalışmak kötü şeylerden etkilenmeni engelleyecek.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde ruh ve beden sağlığınızı iyileştirmek adına hareket edebilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıkları, düşünceleri veya insanları hayatınızdan kesip atmak ve çıkarmak isteyebilirsiniz. Hırs ve kararlılık, ısrarcılık artabilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk gününe, kendini şımartarak başlamak isteyebilirsin. Yeni yıl yeni kararlar diyerek çıktığın yolda, insanları değiştirme mücadeleni bir kenara bırakmaya karar veriyorsun. Kendini, senin için en iyi olanı belirlemek isterken bulabilirsin. Sağlığın için su tüketimini artırmanda fayda olduğunu hissedebilirsin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni görevlendirildiğiniz birimden eski biriminize dönüş yapmanız gerekebilir. Zorunluluklar değişimi tersine çeviriyor. Ama bu duruma çok üzülmeyin. Süreci lehinize döndürmek sizin elinizde! Burada önemli olan zekanızı ve işi bilen yapınızı göstermek… Kendinize iyi ifade edin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketsiz kalmamalı ve yeni şeyler keşfedebileceğiniz fırsatlara açık olmalısınız. Yolculuklar da gündeme gelebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün geciken bir takım alacak verecek işlerinizle başınızı derde sokabilirsiniz. Borçlarınızı ertelemek gibi bir lüksünüz yok.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen çok yoğun bir gün geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kıvrılmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

1 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta olmayı istediğiniz yere dair bugün net bir eyleminiz olmasa bile ona dair bir zihin yapısını korumak ve kendinize ufak meşguliyetler yaratmak önemlidir. Bazı ayrımlara geldiğinizde doğru yolu seçmeniz ve onu takip etmeniz için gerekli yönlendirmeleri alacaksınız. Nereden giderseniz gidin, sırf yolun sonunu görmek için başkalarını ezmek veya kırmaktan uzak durun. Düşünceli olmak takdir edilecektir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde kararlı adımlarla ilerliyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın ilk gününde geleceğe iyimser bakıyorsunuz, yeni hayaller kurabilirsiniz. Bunları bir deftere yazmak ve elinizin altında bulundurmak motivasyonunuzu yüksek tutmanızı sağlayabilir. Gün içinde uzun bir yürüyüşe çıkmak size iyi gelebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçmekle hata yapıyorsunuz. Hırslı biri olmanıza rağmenrekabetlerinden uzak duruyorsunuz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek

1 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>