Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bütün İhtimalleri Düşünüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Melankoliden vazgeçip önüne bakmak için doğru zamanı bulacaksın. Arkadaşlarının da yardımıyla hayata kaldığın yerden devam etmek mümkün olacak. Yaşananların sende bıraktığı izlerin silinmeye başlaması iyi hissetmene yardım edecek.

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Eline geçecek para sayesinde istediğin harcamaları yapma fırsatın olabilir. Fazla açılmamaya dikkat etmek senin yararına olacak. İhtiyacın olan şeyleri alıp kalanını tasarruf amaçlı bir kenara atmak geleceğin için iyi olabilir.

Fırsat buldukça dışarı çıkmayı ihmal etmemelisin. Sık sık hava almak yenilenmek için ihtiyacın olan ortamı sağlayacak. Kısa da olsa yürüyüşler yapmak kendini iyi hissetmek için yardımcı olacak. Ağır yiyeceklerden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlar yardımına ihtiyaç duyacak. Onlara faydanın dokunduğunu bilmek kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Herkesin yardımına koşmak seni yoracak. Onların isteklerine cevap verirken kendini çok yormamaya dikkat etmelisin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mali ve ticari konular gibi aile meseleleri de bugün ve hafta sonu önemli olacak. Mülkiyet ve yatırımlarla ilgili her şey dikkatle ele alınmalıdır, çünkü size söylenenlerin mutlak doğru olup olmadığından emin olamazsınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda beklentide olduğun ödemeler ertelenebilir. Bu ihtimale hazırlıklı olarak hareket etmelisin. İletişim konusunda yaşayacağın aksilikler sabrını taşırsa da ani çıkışlar yapmaktan kaçınmaya özen göstermelisin. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, sorumluluklarını gerçekleştirmek için daha fazla gayret göstermen gerektiğini düşünebilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarının gerçek nedenini bulmak isteyebilirsiniz. Kaygılansanız da yüzleşmekten ve bunu çözmek için mücadele etmekten korkmadığınızda süreç lehinize işleyebilir. Parasal konularda size nefes aldıracak ekçalışmalarına başlayabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha şanslı olabilirsiniz. Kişisel işlerinizi ilerletmek açısından uygun koşullar içindesiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik, nişan gibi konularda aksiyon almak için oldukça uygun bir gün. İlişkisi olan Koç’lar partnerleri ile ilişkilerini bir ileri seviyeye taşımaya hevesli olabilirler.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevmediğin bir insanın seni ziyaret etmesi mümkün. Onunla zaman geçirmek seni sinir etse de sabırlı olmalısın. Kırıcı davranmamak senin için önemli olacak. Kendi değerini artıracak davranışlar tercih etmelisin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanınızda güçlü biri olsaydı ne yapacağınızı bilmek, bugün doğru adımı atmanıza yardımcı olabilir. Gelecek vadeden yeni bir düzenlemenin ayrıntıları tam olarak çözülmemiş olsa bile, belki de bundan sonra ne olacağına inanmak için yeterince şey gördünüz. Bu, görünüşte riskli bir hamle yapmanız için sizi güçlendirebilir. Motivasyonunuzu henüz başkalarına açıklayamasanız da, nihayetinde seçiminizle yaşamak zorunda olan sizsiniz. Kendi yargınıza güvenin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin, size olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Atak ve girişimcisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün her istediğinizi yapacak, bir dediğinizi iki etmeyecek. Yalnız daha sonra bir olay sizi kıskanmasına neden olabilir. Buna olanak bırakmamalısınız. Çalıştınız ve amacınıza ulaştınız. Yenitekliflerine hazırlıklı olun, daha fazlasını hak ediyorsunuz. İşinizde gösterdiğiniz özveri ve başarı, kişisel yeteneklerinizin önünü daha da açabilir. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>