Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün kalbinizin sesine kulak verin ve fantezilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Tıpkı kalbinizin istediği her şeyi yapmanız ve akışına bırakmanız gibi, bu haftanın enerjisini de ortaya salın. Sevgilinizle bir akşam yemeğine çıkın ve duygularınızı onunla açıkça paylaşın. Bugün, enerjinizi dışarıya doğru atmak ve yönlendirmek için iyi bir gün. Yeni ve farklı şeyleri keşfetmekten çekinmeyin.

Bir gecede başarı” olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfadelerini yazıya dökmek senin için önemli bir uğraş olacak bugün. Bir sürü bilgiyi düzenlemeye çalışmak senin için önemli olabilir. Yaratıcılığını denemek için bir şeyler yazmayı deneyebilirsin bile. Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kova burcundaki Ay, odaklanma problemleri ortaya çıkarabilir. Bir konuda karar vermeniz için üzerinizde büyük bir baskı hissediyor olabilirsiniz. Elinizden geleni yaptığınıza emin olun. Bundan sonrasını akışa bırakmaya gayret edin. Hepimiz bir noktaya kadar işleri kontrol edebiliriz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer geciktirdiğin ya da unuttuğun bir ödeme varsa onu bugün gerçekleştirmek isteyeceksin. Çocuğu olan bir Koç burcuysan, çocuğunun yaşadığı dikkat dağınıklıklarının geride kaldığını fark edeceksin. Sosyal medya hesaplarını bir süre kapatmaya karar verebilirsin. Görüşmediğin kişileri hayatından çıkarmak isteyebilirsin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yeni bir teklif alıyorsunuz. Yeni iş, yeni sözleşme, yeni kazançlar gündeminiz olabilir. Yaşamınız ile ilgili yeni bir başlangıç yapmanız mümkün. Kariyerinizde başlayan bu yenilikçi ruh sizi değiştirip hedefler doğrultusunda daha kararlı biri yapabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız ilişkiniz için sorun yaratabilir. Yetiştirmeniz gereken bazı işler sizi bunaltabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz mola verin, kendinize bu kadar yüklenmenize gerek yok. Ailenizle rahatlayabileceğiniz bir zaman yaratmanız gerekiyor. Ruh halinizin bugün performansınızı belirlemesine izin vermeyin, hissettiğiniz gibi değil olması gerektiği gibi davranın. Siz sorumluluklarınız konusunda disiplinli olursanız, başarı ve devamında rahatlama bunu takip edecektir. Yardım isteyin, işleri yoluna koymanıza yardımcı olmaya istekli birçok insan var.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmeyin artık.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyalleşmek için güzel bir gün. İşinizle ilgili sosyal ortamlarda bulunabilir ya da arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kırgınlıkların olduğu ilişkilerin şifalanması mümkün. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olabilir. Gizli aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz. İstekleriniz yükseliyor. Çalışma ortamındaki insanların sizi yönlendirmelerine izin veriyorsunuz. Bu durum size zarar veriyor. Bir taraftan anlaşılmamak bir taraftan da yakın olduğunuz insanlarla ilişkilerinizin bozulması canınızı sıkabilir. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Hastalık konusunda aşırı titiz olmanız, sık sık hastalanmanıza sebep oluyor.

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 29" R
Ay
Başak
14° 50' 58"
Merkür
Koç
17° 19' 01"
Venüs
Koç
18° 07' 32"
Mars
Balık
21° 39' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 34"
Satürn
Balık
15° 35' 58"
Uranüs
Boğa
21° 45' 40"
Neptün
Balık
28° 34' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 30"
Lilith
Başak
22° 10' 45"
True Node
Koç
15° 37' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>