Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Hislerini bastırıp bir şişeye tıkmak çok enerji talep eder.Daha anlamana fırsat olmadan, görmezden gelmeye çalıştığın birçok duygun içinin derinliklerine gömülebilir. Fakat bil ki hislerini dışarı yansıtmak – gerek öfke, gerek mutluluk, gerekse korku olsun – oldukça özgürleştirici olacaktır. Genel olarak, çevrendeki atmosfer hafifleyecek ve insanlarla daha açık iletişime olanak sağlayabileceksin.Bugün kendinizi sürüsünü gütmeye çalışan bir çoban gibi hissedebilirsiniz! Ancak koyunlardan hiçbirinin kıpırdamaya niyeti yok. Bütün dürtüklemenize ve teşvikinize rağmen ayaklarını sürüyüp isteksizce dikiliyorlar. Birkaç inatçı hayvan yüzünden kendinizi helak etmeyin. Çiftliğinize dönüp öğle yemeğinizi yiyin ve işinize daha sonra geri dönün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2,5 aylık süreçte hemhem özel hayatınızdaki ortaklıklarınızda ciddiyet ve sorumluluk öne çıkacaktır. Her türlü ilişkinin geleceğini gözden geçirebilir, uzun vadeli düşünmek ve uzun vadeli rota belirlemek isteyebilirsiniz. Bu süreçte yalnız olanlar içinhayatında başarılı kişilerle tanışmalar gündeme gelebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın yerini mantığa bırakıyor. Artık karar alırken, başkalarını düşünmek istemeyeceksin. İletişim gezegeni Merkür, su burcunda konumlanmaya başlıyor. Merkür’ün etkisiyle çevren tarafından kıskanıldığını hissedebilirsin. Eğer evli bir Koç burcuysan, aile toplantılarında gerginlikler yaşanabilir. Evinin dekorasyonunda değişiklik yapmak için alışveriş listesi hazırlayabilirsin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek biraz zor olabilir. Bir noktada egonuz inciniyor gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi ve hissettiklerinizi ifade etmek bugün zor olsa da kafanızdan geçenlerin ne kadar doğru olduğunu düşünmek yerine akışta kalmalısınız.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizde abartıdan kaçınmaya bakın. Uzaklarla, yabancılarla, eğitimle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni çevrelere de girmeniz gereken durumlar olabilir. İş konusunda bir şeyler geçmiştekinden daha kolay ve istediğiniz yönde gerçekleşebilir.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

6 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara veya olaylara karşı kızgınlığınızı ne kadar erken bırakırsanız, o kadar mutlu olursunuz. Toksik bir ilişki üzerinde durmak veya gelir kaynağınız elinizden alınırsa diye endişelenmek, arzu ettiğiniz şeylere ulaşmanızı engelleyebilir. Olumlu kalın ve bu stres döneminin sonsuza kadar sürmeyeceğini bilin.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü verimli bir şekilde kullanacağınız bir gün. Duygularınızı ve enerjinizi ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

6 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde bulunan insanlarla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. İyi niyetli yaklaşımlar ortaya koyasanız da yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Sorun yaratan her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüme arayışlarına yönelmelisiniz. Kontrol sizin elinizde olduğu sürece pek sıkıntı yaşamayacak olmanız da önemli.

6 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

6 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 31" R
Ay
Aslan
16° 50' 54" R
Merkür
Koç
28° 53' 33"
Venüs
Boğa
18° 52' 19"
Mars
Koç
10° 51' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 06"
Satürn
Balık
17° 43' 59"
Uranüs
Boğa
23° 11' 10"
Neptün
Balık
29° 18' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 44"
Lilith
Başak
24° 56' 51"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>