Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İhtiyaçların Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Arkadaşlarınla beraber daha çok sosyalleşmek için istekli olabilirsin. Ön planda olmak seni korkutmamalı. Alacağın iltifatlara hazırlıklı olmak, yeni ilişkiler konusunda daha cesur adımlar atmanı kolaylaştıracak.

Bazı beklenmedik teklifler ayağınıza kadar gelecek. Bu tekliflerin yanı sıra önemli bir görevi de yükleneceksiniz. Bu yüzden kendinize güveniniz tam olacak. Farklı istekler içerisine gireceksiniz. Var olan yetkilerinizi bilinçli bir şekilde kullandığınız taktirde elde edemeyeceğiniz şey yok. Bu yüzden sabırlı davranmalısınız.

Farklıortamlarına girdikçe yeteneklerinin farkına varacaksın. Gerçek gücünün farkına varmak ister istemez her işin altından kalkmana yardımcı olması seni sevindirecek. Sorumluluk almaktan çekinmemelisin.

Duygusal olarak baskı altında olduğunu düşünebilirsin. Rahatlamak için açık havada daha çok zaman geçirmek sana fayda sağlayacak. Yeni yerler görüp dikkatini dağıtmaya çalışmak ister istemez yenilenmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla çok fazla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Senden yardım ve bilgi isteyen insanlar seni rahatsız etme seviyesinde etrafında dolanabilir. Onlara yardımcı olmaya çalışmak bu yoğunluğu azaltacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her son avantaj için savaşmanız gerektiği doğru değil ve gezegenler bunu bu hafta sonu yaparsanız hiçbir şey elde edemeyeceğiniz konusunda uyarıyorlar. Daha fazla takım oyuncusu olmayı düşündünüz mü? Gülme, sana iyi gelebilir!

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında bir sürü fikir var ve paylaşmak için can atacaksın. Fakat paylaşım yapacağın kişileri özenle seçmende fayda var. Ekonomik ihtiyaçlarının artmasıyla kaygıların artabilir. Bu durum ekarayışına girmene neden olacak. İyi niyetinin kullanılamayacak bir şey olduğunu çevrendeki insanlara anlatmaya kararlısın. İş yerinde arkandan konuşulduğunu duyabilir, beklenmedik tepkiler verebilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerini örttüğünüz ya da geçici olduğunu düşündüğünüz konular yeniden gündeme gelebilir. Özellikle birlikteyaptığınız insanlarla sözlü kavgaya girmemelisiniz. Araç kullanımı ve e postalarınıza her zamandakinden biraz daha özen göstermenizde fayda var.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha hareketli ve hevesli olabilirsiniz. Şahsi konular üzerinde durabilirsiniz. Yaratıcı bir gündesiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çocuklar ve kardeşleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Bazı konularda sabırsız davranabilirsiniz. Dikkatli olun.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim düşüncesi size tehditkar görünebilir. Acılı bir geçmişten uzaklaşmayı içeriyor olsa bile, belki de kimliğinizin bir parçası gibi hissettiren bir şeyden vazgeçmekten korkuyorsunuz. Nihayetinde, duygusal tartışmalarınızın cevabı, finansal olarak en mantıklı olana yönelebilir. Yeni bir yönde daha fazla para potansiyeli gördüğünüzde, buna doğru ilerlemeye başlamanız daha kolay olabilir. Kaybettiklerinize değil, kazandıklarınıza odaklanın.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkat.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Sosyalleşebilir, kalıcı uzun vadeli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bugün atak ve girişimcisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 26" R
Ay
Yay
08° 44' 19"
Merkür
Koç
16° 02' 34"
Venüs
Koç
26° 38' 40"
Mars
Balık
26° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 05"
Satürn
Balık
16° 15' 26"
Uranüs
Boğa
22° 08' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 28"
Lilith
Başak
22° 56' 44"
True Node
Koç
15° 31' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>