Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Stresten Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün aşk ve romantizm konularında çok yoğun olmamaya çalışın. Kaygısız bir yaklaşım benimsemek daha iyi olacak. Sevgilinizle eğlenin ve ona sahip olduğunuz veya kontrol etmeniz gereken biri yerine en iyi arkadaşınızmış gibi davranın. Unutmayın ki, bir başkasıyla birlikte olsanız da olmasanız da siz sizsiniz. Tamamlanmak için bir ortağa ihtiyacınız olduğunu hissetmeyin.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Bugün senin için büyük bir gün. Bir süredir aklında dönüp duran o fikir var ya? İşte bu fikri gerçeğe dönüştürmek üzere büyük bir adım atabilirsin. İşin esprisi ise, heyecanını sürdürmen. Eğer konu hakkında çok fazla konuşursan, içindeki heyecanı kaybedebilirsin. Sakin kal ve kendini hedefine odakla. Bugünkü olaylarla nasıl başa çıktığın gerçekten önem teşkil ediyor olacak.Günün geneli senin için pozitif olacak. Yine de ev hayatına biraz daha karakter, ifade ve zenginlik kazandırsan iyi olacak. Evin bir kısmını dekore edebilir veya çocukların için yeni hobi arayışına girebilirsin. Orijinal bir şeylere girişmekte çekingen olma; muhtemelen çocuklar bu yeni fikre bayılacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yapmak istediğin değişiklikler için uygun ortamı bulacaksın. İşlerin istediğin gibi gitmesi planlarını gerçekleştirmek için fırsatlar verecek. Bunları değerlendirmek için daha dikkatli davranmakta yarar var.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızdan kaçmak yerine, onlara yaklaşmaya çalışın. Güzel bir koku, en sevdiğiniz renk, lezzetli bir tat veya hayattaki ufak estetik dokunuşlar bizi geçmişteki güzel anlara götürür. Eğer kendinizi stresli veya moralsiz hissediyorsanız, ufak hoşluklar yaparak kendinizi şımartabilir, güzel anılar yaratabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konuların hayatına sirayet etmesinin etkisini hissediyorsun. Stresten uzak hareket edecek olman, ilgilendiğin konulara daha fazla vakit ayırmanı sağlayacak. Aile içerisinde birtakım sırlar gündeme gelebilir. Sonuca bağlanmayıp havada kalan konulara netlik kazandırmak isteyeceksin. Sağlığınla ilgili önemli kararlar alabilirsin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça duygusal hissediyorsunuz. Manevi desteğe ihtiyacınızın olduğunu paylaşamayışınız daha fazla yalnızlaşmanıza yol açıyor. Kendi yalnızlığınızda derinleşiyor ve hayatı kendinize dar ediyor olabilirsiniz. Her şeyi bırakın yaşam için harekete geçin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocuklar ve kardeşleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Bazı konularda sabırsız davranabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda mutluluğu bulabilirsiniz, aile üyelerinizden birinin edindiği başarı kutlama için bir sebep olacaktır. Dengeli giden maddi durumuna ruh haliniz de eşlik ediyor yine de yeni edindiğiniz huzura dayanarak çok cesur kararlar almamak iyi olabilir. Bir arkadaşınız veya arkadaşlık kurmak istediğiniz biri bu sıralar sizi çok fazla meşgul edip işlerinizi aksatmanıza sebep olabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gideceğiniz ortamlarda bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz. Bugün çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizle ilgilenmek, öz bakım yapmak, kendinize şefkat göstermek için güzel bir gün. Almak istediğiniz bir terapi ya da hastane süreçleriniz varsa onlarla ilgilenmek için de uygun. Biraz modunuz düşük olabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>