Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bir şans daha veriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Macera duygunuz bugün muhtemelen hız yapmak için vites yükseltecek. Daha önce hiç yapmadığınız yeni ve eğlenceli bir şeyler deneyin ya da hep ilginizi çeken ancak peşine düşecek vakit bulamadığınız bir konuya girişin. Her zaman bildiğiniz ve rahat hissettiğiniz şeylere bağlı kalırsanız, hayat oldukça sıkıcı bir hale gelmez mi? Bugün keşfetmeye karar verdiğiniz yeni sınırlarla hayatınızın zenginleştiğini fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Ödemeleriniz, kredileriniz için enerjinizi harcayabilirsiniz. Bugün sabah saatlerinde haftanın ilk güzel görünümü gerçekleşiyor. Güneş ve Jüpiter'in pozitif kontak kurması şansınızın açıldığı bir günde olduğunuzu gösteriyor. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz de olumlu sonuçlanabilir. Aşk hayatında içinizin kıpır kıpır olacağı bir gündesiniz. Yalnızlar için yeni bir ilişkinin temelleri atılabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir şans daha veriyorsun!Çevrende olan biteni gözlemlediğin bir gün. Sessiz kalmak, gözlemci davranmak daha olgun bir izlenim bırakmanı sağlayacak. Sürekli olumsuz duygularla bir araya geldiğin insanları hayatından çıkarabilirsin. Çalışma ortamında ise sıra dışı kişiler ile tanışacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar ilişkinize yansıyabilir. Mümkün olduğunca yorum yapmamaya çalışmalısın. Aile içerisinde senden yaşça küçük bireylerin aldığı kararlara çok sevineceksin. Gönül koyduğun arkadaşın senden özür dileyebilir. Onu özlediğini fark ederek arkadaşlığınıza bir şans daha vereceksin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün verilen sözlerin ve vaatlerin gerçeklik değeri fazlasıyla güçlü olabilir. Anlaşmalar ya da sözleşmeleri yapmak adına harika etkiler söz konusu.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergileyebilirsiniz. Gün boyu enerjilerin akıcı olması sizin dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen küçük tartışmalar yaşanabilir. Ruhsal ve bedensel uyumunuz sayesinde bu durumların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Eviniz, işiniz gibi çok ciddi konularda hayatınızı iyileştirmek için radikal kararlar verebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Inatçılık ve sabırsızlık problemlere davetiye çıkarır.Makinede çalışırken, özellikle motorlu taşıtlar kullanırken öfkelenmeyin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz tarafından her zaman ve sonra reddedilmiş hissediyor musunuz? Belki de biraz ezici tarzın yüzündendir. Ne istediğinizi bilmeniz harika. Ama gerçekten her zaman burada, şimdi ve hemen olması gerekiyor mu?

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gökyüzünde Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasında olumlu bir etkileşim meydana geliyor. Demek ki yurt dışı konuları, yabancılar, tanıtım ve eğitsel konulara odaklı olacaksınız. Spekülatif alanlardan kazanç elde edebilirsiniz. Yeni seyahat planları yapabilir, hatta yurt dışına taşınma alternatiflerini incelersiniz. Spiritüel çalışmalar için harika bir gün.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hareket kazanıyor. Bazı isteklerinizi daha sesli dile getirmek, problemleri çözmek isteyebilirsiniz. Size engel olabilecek bir şey yok. Yaşadıklarınızın tadını çıkarmalısınız. Mesafe ile ilgili, inançla ilgili, düşünce tarzı ile ilgili bazı problemler yaşıyor olabilirsiniz. Ancak bunlar çözülemeyecek problemler değil. 

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün maddi kazançlarınla ilgili konuların üzerine daha fazla düşünebilir, sorumluluklarını yerine getirebileceğini görmek seni rahatlatabilir. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilir ama ilerleyen saatlerde akıcı bir somut yaşam seni beklemekte. Gün içinde kendi fikirlerini yaymak için çaba gösterebilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>