Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişiklik Vakti Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Mevcut ilişkinin gidişatı seni memnun etmeyebilir. Ne sen ne de partnerin aceleci olmamalısınız. İşleri aceleye getirmek istenmedik gelişmelerin yaşanmasına sebep olabilir. Birbirinizi anlamaya çalışarak hareket etmek daha iyi olacak.

İş yaşamınızda insanın arzuladığı her şey var. Çok huzurlu bir ortamda çalışıyorsunuz. Bu huzura gösterdiğiniz uyum ve de çalışkanlığınızla ayrıca güven altındasınız. Bu yüzden kafanızdaki kendi başınayapma planlarını çoktan silip attınız. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız.

İş ile ilgili sorumluluklarının artması seni korkutmamalı. Deneyimin sayesinde yapılması gereken işleri kolayca halledebileceksin. Bugünkü tutumun kariyerinin geleceği için önemli olacak.

Egzersiz konusunda yeni şeyler denemek için istekli olabilirsin. Uzmanlardan farklı şeyler için yardım istemek sana yarar sağlayacak. Alıştığın düzeni değiştirirken daha dikkatli olmaya özen göstermek değişime adapte olmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işlerine yoğunlaşmak her zamankinden daha zor olabilir. Ne olursa olsun yapılması gerekenleri ertelememelisin. İşine odaklanmak için kendini zorlayıp sorumluluklarının üstesinden gelmek mümkün olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, son zamanlarda biraz fazla inatçı olabilirsiniz. Maddi kısıtlamaları göz önünde bulundurmadan canınız ne istiyorsa onu yapıyorsunuz. Son dönemde maddi anlamda sizi zorlayacak bir süreç yaşayacaksınız ve çözülmemiş parasal sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Mali sorumluluk alanında kesinlikle öğrenmen gereken bazı derslerin var. Farkındalığınızı artırmak için elinizden geleni yapın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki birtakım değişiklikler eşliğinde yeni haftaya başlıyorsun. Kendini stres altında hissedebilir, sakinliğini korumakta zorlanabilirsin. Yakın arkadaşının desteği psikolojik olarak rahatlananı sağlayacak. Gün içinde ailende ya dahayatında otorite sahibi birisiyle iletişime geçmen söz konusu olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanları görmeli ve kabul etmelisiniz. Tanıştığınız kişilerle aranızda, beklentinize uymayan bir ilişki sözkonusuysa orada düşünmeniz gereken bir şeyler var demektir. Parasal konularda kendi ihtiyaçlarınızı öncelikli tutmalısınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumluluklarınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı davranmanız ve acele etmemeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirebilmeniz için, feragat etmeniz gereken durumlar olabilir. Bürokratik konularla uğraşıyorsanız, işleri fazla aceleye getirmemeye özen göstermelisiniz. Ailevi işlerle de uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli olabilecek sonuçlar doğması için partnerinize de görev vermeniz gerekmekte. Aşkta şanstan ziyade akılcılık ön planda olacak.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sürüsünü gütmeye çalışan bir çoban gibi hissedebilirsiniz! Ancak koyunlardan hiçbirinin kıpırdamaya niyeti yok. Bütün dürtüklemenize ve teşvikinize rağmen ayaklarını sürüyüp isteksizce dikiliyorlar. Birkaç inatçı hayvan yüzünden kendinizi helak etmeyin. Çiftliğinize dönüp öğle yemeğinizi yiyin ve işinize daha sonra geri dönün.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzakta yaşayan arkadaşlarınızı ve ailenizi özleyebilirsiniz. Bir telefon görüşmesi size yeterli gelmiyorsa, onlara sevildiklerini ve özlendiklerini belli etmek için daha farklı ve romantik bir şekilde yaklaşmayı deneyin. Bu insanları istediğiniz kadar görmeseniz bile hayatınızda olduğu için kutsanmış olduğunuzu unutmayın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Karşıt fikir üretenler, sizin için farklı bir sorun yaratabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>