Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirlerin Oturmaya Başlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2020, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 20%

Bir arkadaşınız ya da sevgilniz, size yaşadığı talihsizlikten yakınabilir ve sizin sıcak ve şefkatli yapınız tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bununla birlikte, empati beceriniz sayesinde ne hissettiğini anlayabileceksiniz. Ancak kendinizi korumaya çalışın ve aşırı duygusal yüklenmelerden kaçının. Yaratıcı projeler beklemede olabilir; aklınıza hiçbir şey gelmiyor olabilir ya da buna benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Çok ciddiye almayın, bu sadece geçici bir süreç.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizin veya çalışmalarınızın tüm manzaralarını gözlemlemenize olanak tanıyan mesafe ve perspektif elde edebileceksiniz. Gelecekteki stratejinizi planlamanız açısından önemli bir an olacak. Yapılması gerekenlerin doğru bir değerlendirmesini yapabilir ve hangi çabaların çıkmaz olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine - keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

7 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün para içeren evrak işleriyle uğraşabilirsiniz. Bu, keyifli bir durum olabilir çünkü para sizin yolunuza geliyor. Konsantre olmaya çalışın ve çabucak halledin. Bunu akşam sevdiklerinizle kutlayabilirsiniz.

7 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemi yakından takip etmeni gerektirecek konular ile karşılaşabilirsin. Evli bir koç burcuysan eşinle problemlerinizi konu alacak bir konuşma yapmak seni düşündürebilir. Parasal anlamda bazı beklentilerin varsa bu beklentiler karşılanıyor. Akrabaların arasından bir ile küslük yaşayabilirsin. Kendi adına doğru bildiğin fikirler zihninde oturmaya başlıyor.

7 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanız bugün karmaşık olabilir. Beklentilerinizle ilgili ortaya çıkan ummadığınız engeller motivasyonunuzu düşürmesin. Sadece şartları bugün zorlamamakta fayda var.

7 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

7 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi düşüren ve size sıkıcı gelen konularda aksiyon alabilir ve yeniliğe adım atabilirsiniz. Kariyer isteyebilir ancak ek sorumluluklara hazır...

7 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızdaki bazı ilkeleriniz size güçlük çıkartıyor. Siz bunları ara sıra sergilediğiniz sonradan kazanılmış alışkanlıklar gibi yaşasanız da, bunlar yapınızda var! Çalışma hayatında elinizdekiyle yetinmeyip daha da yükselmek istiyorsunuz. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Karşınıza her an bir fırsat çıkabilir. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

7 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iç dünyanıza dönmeniz için doğru bir zaman değil. Düşüncelerinizle baş başa kalmak sizi buhrana sürükleyebilir. Dış dünyayla iletişiminizi koparmayın.

7 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. İlişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda.Mars ile Uranüs arasındaki sert etkileşim arkadaşlarınız arasında çıkabilecek ani gerginliklere işaret ediyor. Sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

7 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşletme sahibi olan Koçlar, şu anda zor bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. Hasarı en aza indirmeye çalışın. Yalnızlıktan sıkıldınız. Belki de arkadaşlık sitelerine üye olmanın zamanı gelmiştir.

7 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün çalışmalarını kişisel alanında yürütsen de; biriktirdiğin dostluklardan alacağın destekle onların kıymetini daha iyi anlayabilirsin. Harcamaların ve finansal kaynakların konusunda dikkatli olman gereken zamanlar olabilir. Partnerinle vakit geçirmek ve ondan yardım almak, değişken koşullara karşı uyumlu kalmana yardımcı olacaktır.

7 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 26"
Ay
Akrep
15° 49' 30"
Merkür
Koç
26° 07' 14"
Venüs
Balık
20° 44' 48"
Mars
Balık
04° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 51"
Satürn
Balık
13° 13' 19"
Uranüs
Boğa
20° 37' 46"
Neptün
Balık
27° 46' 58"
Plüton
Kova
01° 48' 53"
Chiron
Koç
18° 45' 10"
Lilith
Başak
19° 43' 09"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>