Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyal Hayattan Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Koç kadar etkileyici kimse olamaz!

Bugün fantezi ve bilim kurgu günü. Fiziksel olarak tatilde olmayabilirsiniz, ama aklınız kesinlikle başka yerlerde! Belli bir göreve ne kadar odaklanmaya çalışsanız da, zihniniz tuhaf fantezilerde dolaşmaya devam ediyor. Bununla savaşmanın bir anlamı yok. Düşüncelerinizin sizi yönlendirecekleri yere yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Bu, aklınızın bir sonraki büyük adım için yaptığı hazırlık, kendini şarj etme yöntemidir. Bugün kendinize biraz müsamaha gösterin.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Bir zam, ikramiye ya da daha farklı tarzda bir kariyer kırılma noktası mı bekliyorsun? Böyle gelişmeler beklemiyor olsan da, mevcut astrolojik enerjiyle beklemediğin gerçekleşiyor olacak. Bütün çabaların karşılık bulacak. Başarı ve şans senin için işliyor olsa da şunu aklından çıkarma: bütün bunlar sana şans aracılığıyla gelmedi; hepsi senin çabanla gerçekleşti.Bugün sizin için anlamlı bir nedene doğru güçlü destek vurgulanabilir. Bu, sizin için en derin tutkularınızı ve fark yaratabileceğiniz arzularınızı ortaya çıkarabileceğinden, sizin için gerçek bir motivasyon olabilir. Yine de, günün gezegensel etkileriyle, neye bağlı olduğunuzu düşünmek için biraz zaman ayırın. Taşınmak ya da sadece görmek istediğiniz şeyi görmek kolay olabilir. Dikkatli ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

5 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün meditasyon için bir gün değil. Gezegensel enerjiler sizden kendinizin dışına çıkmanızı ve tekrar dünyaya dönmenizi istiyor! Son zamanlarda imajınız hakkında çok fazla düşünce içinde olabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın güzel geri bildirimler alacağınızdan emin olabilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili koç, aile içinde olan problemlerin üzerine gideceğin bir gün olabilir. Sosyal hayattan sıyrılıyorsun, evinde kendini daha güvende hissedebilirsin. Öğrenci olan bir koç burcuysan eğitiminle alakalı kendine sorular sorabilir, bazı tasarılarda bulunabilirsin. Yapıcı ve yıkıcı gezegenlerin kavuşumu uzun zamandır küs olduğun akrabalarından haber almana sebep olabilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınız önemli bir noktaya geliyor. Kariyer hayatınızda yapıcı yaklaşımlar benimseyin ve uzlaşmacı olun. Gerçek bir başarı sizlerin olabilir. Ama öncelikle sağlık diyoruz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

5 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket halinde olmak, bedeninize önem vermek iyi olacak. Aynı zamanda eksik olan işlerinizi de tamamlayabilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin sizinle çok fazla iletişim kurmak istediği bir evredesiniz. Bu yoğun görüşmeler içerisinde nazar gibi negatif enerjiler de barındırabilir....

5 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizle aranızda biraz soğukluk var. Karşılıklı yapıcı eleştiriler artık suçlamalara dönüşmüş. Ama partneriniz hala umutlu görünüyor. Çalışma hayatında tarafsız olmak için gösterdiğiniz çaba, bilinçli bir yaklaşım sergilemenize yardımcı oldu. Geçmişte yapmış olduğunuz hataların sonuçları ile yüzleşmekten kaçınmayın. Anlayışlı ve dürüst davranın. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

5 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın fikirlerini onaylayarak onları desteklediğinizi gösterebilirsiniz. Fakat başarısızlığa uğrayacağından emin olduğunuz planları hakkında gerçekçi olmalısınız.

5 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Günlük rutinlerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olacak.Önümüzdeki birkaç gün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerindeki Ay ile Uranüs üçgeni finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

5 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük işleriniz epeyce yoğun olabilir ve vaktinizi alabilir. Hesap ve titizlik gerektiren uğraşlarınız olabilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tedbirlerinizi alırken detaylara özen göstermeyi unutmayın.

5 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün yaşamını kolaylaştıracak, verimli ve pratik çözümler üretebilirsin. Ancak girişimlerde bulunurken kararlarından şüpheye düşebilir, daha fazla bilgiye ya da araştırmaya ihtiyaç duyabilirsin. Gündelik alışkanlıklarını, yediklerini gözden geçirerek, bedenine özen gösterebilirsin.

5 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 05" R
Ay
Akrep
20° 07' 22" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 17"
Mars
Balık
25° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 32"
Satürn
Balık
16° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 46"
Neptün
Balık
28° 45' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 23"
Lilith
Başak
22° 46' 53"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>