Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Kararlar Alabilirisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 30%

Sosyal bir etkinlikte, büyüleyici yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu kişi farklı bir kültürden olabilir ve saatlerce ikinizzin de ilgisini çeken konular hakkında konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazılarıyla arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir dostunuz ya da sevgiliniz olacak gibi. Telefon numaralarınızı aldığınızdan emin olun ve doyasıya eğlenin!

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılık için uygun bir gün değil. Karşılaşabileceğiniz zihinsel engellere karşı mücadele etmeyin; bu sadece sorunları daha da kötüleştirir. Böyle bir durumla baş etmenin en iyi yolu, onlar yokmuş gibi davranmaktır. Kesinlikle her şey hakkında iyi düşünün, ama sizi rahatsız eden şey tam da bu. Zihninizi, bir şekilde herhangi bir problem olmadığına inandırmak için kandırmanız gerekiyor. Bu biraz dolambaçlı bir yoldur ama emin olun genellikle etkilidir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlarla konuşurken oldukça dürüst ve gerçeksiniz. Gerçeği gizlemek için hiçbir nedeniniz yok. Sizin bu tavırda olduğunuzu bilenler sizinle bir şeyler paylaşmaktan mutluluk duyuyor. Bugün de insanların yardımına koşmak için çaba içinde olabilirsiniz. Onların güvenini boşa çıkarmamak için uğraşabilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yolunda gitmeyen durumlar ile karşılaşabilirsin. Hayatında bulunan ‘'iyi'' ve ‘'kötü'' ayrımını daha iyi yapmaya başlıyorsun. Artık ne istediğine daha iyi odaklanıyorsun. Bazı arkadaşlıkların sonuna gelmiş olabilirsin. Önemli kararlar alamaya başladığın bir dönemdesin. Çevren bu duruma uyum sağlayamayabilir, eleştirilere maruz kalabilirsin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ciddi konuşmalar ve görüşmeler sizler için önemli olabilir. İlişkilerinizde netlik kazanmak istediğiniz her konu sizinle beraber olacak. Evinizde kalın ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

2 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizde yenilikler yapmak için para ayırabilirsiniz. Geçmişe yönelik konuların gündeme geleceği zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek üstesinden gelebilirsiniz. Çözmek istediğiniz konuların tamamlanması için uygun imkânlar doğacak. Babanızla ilgilenmeniz gerekebilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinizdeki sessizlikten çıkmak ve dışa dönük olmak genel konunuz olacak. Yeni planlar, yeni hedefler ve kendinizle yüzleşmek isteyeceksiniz...

2 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen önemli bir telefon ya da ziyaretçi beklemektesiniz. Bu bekleme süreci sizin için sıkıntılı geçiyor olmalı. Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız.

2 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün genelinde Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Evinizle ve aile büyüklerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Sabah saatlerinde aileniz ve işiniz arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinizi ihmal etmemelisiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

2 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinden itibaren kendini kısıtlanmış hissedebilir, duygusal açıdan zorlanabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde birikmiş öfkeni dışarı yansıtabilir gerek dostlarınla gerekse sevdiklerinle ilişkilerinde gerginlik yaşayabilirsin. Attığın her adımda büyük bir mücadele vermen gerekebilir.

2 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>