Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini de Düşünmek Zorundasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgilinizin size söyleyeceği önemli bir şey olabilir. Bazen biraz dikkatiniz dağılıyor ve sevgilinizin ihtiyaçlarına her zaman kulak veremiyorsunuz. Bugün daha sevgi dolu olmaya çalışın. Partnerizinhayatında stresli zamanlar geçiriyor olabilir. Veya her şeyin yoluna gireceğinden emin olmak için biraz rahatlamaya ihtiyacı olabilir. Onu rahatlamak, onunla konuşmak ve yakınlaşmak için biraz zaman ayırın; böylece ilişkiniz daha da güçlenecek.

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Duyguların senle oyun oynuyor ve gerçeklikle başa çıkman zorlaşıyor. Bugünü rahatlamaya ve gevşemeye ayır. Detaylara takılma ve genel olarak ruh haline odaklan. Çevrene pozitif enerji saçmaya odaklandığın takdirde her şey daha kolay akıp gidecektir. Sonuçlar seni endişelendirmesin; sen sürecin kendisine odaklan.Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer, aşk, ronmatizm... Sizin için tüm bunlar iyi mi gidiyor? Eğer bunların hepsi gerçek olamayacak kadar iyiyse endişelenerek zaman kaybetmeyin. Bozulacak diye endişe ediyor gelecek kaygısı yaşıyorsanız kendinizi üzmeyin ve anı yaşayın. Zevk almaya bakın.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların düşünmeden bazı konuşmalara girmesi seni oldukça rahatsız edebilir. Bencil birisi olmasan da kendi çıkarlarını koruman gereken bir gündesin. Yaşantına dair başarılı olduğunu düşündüğün işlerde daha fazla ilerlemek adına çalışmalarını yoğunlaştırıyorsun. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan hoşlandığın kişinin sana sergilediği samimi tavırlar, seni mutlu ediyor.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı şeyleri akışa bırakmayı öğrenin. Egosal tuzaklara düşmemeye dikkat etmelisiniz. Evde kaldığınız bugünlerde yaşam alanını paylaştığınız kişilerle gerilimler yaratmamalı aksine daha yardımsever yönünüzü ortaya koymalısınız.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün İkizler'e geçti. Bugün ziyaretler ve görüşmeler açısından canlı bir gün olabilir. Aynı zamanda zihinsel alanda daha aktif ve meraklı da olabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda temkinli olmanız gereken ve partnerinizi daha sık anmanız gereken bir gündesiniz. Daha başarılı bir kariyer hayatı için de düzene girmeniz...

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Ay burcunuzun son derecelerinde ilerlerken kendinizle ilgili halletmeniz gereken birkaç işiniz olabilir. Akşam saatleri yaklaşırken ise maddi konular,ve para konularıyla ilgilenebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gururunuzu bir kenara bırakıp başkalarının isteklerine göre hareket etmeniz gerekiyor. Bu durum sizin için bir hayli zor. Bir emre itaat ediyormuş gibi hissetmekten vazgeçerseniz daha kolay olacak.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kısa süreli seyahatler planlayabilirsiniz.Telefon trafiğiniz artacaktır, sevdiklerinizle iletişime geçebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne kafada soru işaretleri ama fizikte güç ile başlıyorsunuz. Hareket enerjiniz sizin mevsiminize girmemiz ile beraber daha da artmış bulunuyor. Neşeniz de hareket enerjiniz ile birlikte yükseliyor. Hareket enerjinizi güzelce harcayın ki; gergin olmayın.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün duygularını ifade etmeye ve düşüncelerini yakın çevrenle paylaşmaya istekli olabilirsin. Geleceğe dair hedeflerini ve projelerini, içinde olduğun gruplara veya arkadaşlarına anlatabilir; fikirlerini alabilirsin. Yoğun bir iletişim trafiği içinde en doğru ve akılcı olanı yapmaya çalışabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>