Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenilenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 30%

Bugün, uzakta yaşayan aile üyelerinizle bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Bazen şehir dışında olan sevdiklerinizle teması kesmek kolay olabiliyor. Düzenli iletişim kurmak, ekstra çaba gerektir. Bugün amcanızı veya kardeşinizi ağırlamaktan zevk alabilirsiniz. Belki de en sevdiğiniz kuzenine bir mesaj gönderebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı da unutmayın. Üniversiteden veya liseden bir arkadaşınızla görüşüp, onunla alışverişte bulunmak eğlenceli olabilir.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Tam geriye harcayacak enerjin kalmadığını düşünmeye başlamışken, yeniden kendini toplayabileceksin. Sınırlarını zorla. Düşündüğünden daha fazlasını başarabilecek potansiyeldesin. Tek yapman gereken deneyebileceğin konusunda kendine güvenmen. Seni destekleyen büyük bir dinamik güç var ve sesin her zamankinden kuvvetli çıkacak! Bugün ormanın gerçek kralı sensin!Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

25 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde evde olabileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. Gün içinde birkaç ziyaretçisiniz gelebilir ve size okunmanız için kitap getirebilir. Zihninizi bu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın.

25 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinde yapmak istediğin değişimleri tam anlamı ile hayatına entegre etmek istiyorsun. Hayatında yenilenme zamanı dönemini başlatıyorsun. Hedeflerin için adımlar atıyorsun. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan bu akşam eve geldiğinde internetten yeni işlere göz atabilirsin. Yakın bir arkadaşın ilişkisinde yaşadığı sorunları ve bunları atlatma sürecini sana anlatmak isteyebilir.

25 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kalmaya özen gösterdiğimiz şu önemli günlerde ilişkilerde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Çevrenizle iletişim kurarken biraz daha sosyal mesafenizi korumalısınız. Sıkılmış ve bunalmış olabilirsiniz ama doğru olanı yapmanın haklı gururunu yaşamayı seçin.  

25 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

25 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Hem başkaları ile paylaşım yapacağınız hem de onlardan alacağınız gündesiniz. Maddi konularda iyileşme söz...

25 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaybettiğiniz bir nesne, muhtemelen bir kâğıt parçası, küçük de olsa sizin için büyük önem taşıyor. Bugünü evde bu kâğıdı arayarak geçirmek zorunda kalacaksınız.

25 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından Ay, Koç burcundaki seyahatine devam ediyor. Bugün kendinizi aktif ve enerjik hissedersiniz.Ufak tefek egzersizlerle hayatınıza hareket katabilirsiniz. Enerji ve şifa çalışmaları yapmak için uygun bir gün.

25 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda bir çeşit gerilim yaşayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu gerilime neden olan, sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması, kuvvetli bir olasılıktır.

25 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok çok şanslı olduğunuz, kendiniz için adım atmaktan çekinmediğiniz ve mus-mutlu geçecek bir gün sizleri bekliyor. Duygusal anlamda iniş çıkışlarınız ani patlamalarınız olabilir. Ancak kendi duygusal patlamalarınızdan bile mutlu olacaksınız. Bazı konuları 'oh be, iyi ki söyledim' bile diyeceksiniz.

25 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne enerjik, dinamik bir o kadar da sabırsız başlayabilirsin. Daha önce sürüncemede bıraktığın işlere sarılabilir; hırsla başarmak isteyebilirsin. Ancak karşına zorluklar veya otorite konumunda kişiler çıkabilir. Onları alt etmek için azimle ilerleyebilir; hedefine ulaşmak için adeta bir savaşçı gibi hareket edebilirsin.

25 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 44' 20" R
Ay
Terazi
27° 18' 41" R
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
22° 31' 37"
Mars
Balık
24° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 45"
Satürn
Balık
15° 56' 42"
Uranüs
Boğa
21° 57' 31"
Neptün
Balık
28° 41' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 57"
Lilith
Başak
22° 34' 30"
True Node
Koç
15° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>