Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beklenmedik Durumlar Şaşırtıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Maneviyat, metafizik ya da insani çıkarlarla ilgili grup çalışmaları bugün yakını çevrenizde gerçekleştirilebilir. Bazı yeni insanlarla tanışmanız çok muhtemel ve şu anda bir ilişkiniz yoksa, özel biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Harika göründüğünüzden emin olunl! Aklınız çok çalışıyor ve düşünceleriniz günün sonunda daha da yoğun oluyor, bu nedenle yatmadan önce yapılan kısa bir egzersiz seansı uyumanıza yardımcı olabilir.

Bazı organizasyonları tekrar hayatınıza sokmaya zaman ayırmak için bugünden yararlanın. Dikkat etmeniz gereken önemli konular yok mu? Bu mola senin için bir nimet olabilir. Kendinizi yeniden canlandırmanız için zaman tanıyacak, bu da işinize konsantre olmanızı kolaylaştıracak. Dünyanın geri kalanından uzakta, yalnız olmayı deneyebilirseniz bu sizin için en iyisi olacak …

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir - özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama - her ne kadar cezbedici de olsa.Son zamanlarda yaşadığınız ruhani atılımlar sizi hem coşkulu hem kederli hissettirebilir. Duygusal yönünüz bunun manevi yolunuzda net bir adım olduğunu söylerken mantıklı yönünüz bunun gerçekliğinden kuşku duymanıza neden olabilir. Gerçekliğin göreceli olduğunu ve hissettiğiniz şeyin en azından sizin için geçerli olduğunu düşünerek avunun, sonra da yolunuza devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç arkadaşınız ziyaretinize gelebilir günü yoğun geçirebilirsiniz. Eski anılara dalabilir duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Akşam üzeri zihninizi boşatlmak isteyebilirsiniz. Hafif tempolu bir yürüyüş iyi gelecektir.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni oldukça şaşırtıyor. Yakın çevrendeki bazı kişilerin beklenmedik kararları gününün ilginç geçmesine sebep olabilir. Yardım isteyeceğin durumlar olabilir. Bugün ailenle gireceğin sohbetlerde kendini sağlıklı bir biçimde ifade etmen gerekiyor. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Hem evinde hem de ofisinde tadilatı düşünüyorsan bu fikri biraz ertelemende fayda var.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı şeyleri akışa bırakmayı öğrenin. Egosal tuzaklara düşmemeye dikkat etmelisiniz. Evde kaldığınız bugünlerde yaşam alanını paylaştığınız kişilerle gerilimler yaratmamalı aksine daha yardımsever yönünüzü ortaya koymalısınız.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda etrafınızdaki kişilerle ters düşebileceğiniz bir gündesiniz bu yüzden aksiyon almak yerine geri çekilip gözlemci olmanız gereken bir...

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal alanda bir yeniden yapılandırma sürecinin başında olabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizi yeniden düzenlemeniz gereken bir süreç başlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda olup bitenlerin sizi sabah saatlerinde fazlasıyla endişelendireceğini söylemeliyiz. Gücünüzün yetmediği şeyler hakkında endişelenmeyi bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde arkadaş çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Sosyal çevrenize yönelik sorumluluklarınız artabilir. Mars ile Jüpiter kavuşumu kariyerinizle ilgili konularda sizi harekete geçirecek gücü ve desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen arkadaşlarınızın yanından bile kaçmak istiyorsunuz. Sürekli aynı muhabbetlere gelemiyorsunuz. Çok çabuk sıkılıyorsunuz. Sürekli hareket halinde olmanız gerekiyor. Kendinizi dinliyorsunuz. Dinlemenizde de fayda var zira bu ara iç sesiniz sizinle sık sık konuşacak.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne kalabalıklardan izole olmak niyetiyle başlayabilir; içten içe de kendini yeniden keşfe odaklanabilir, planlarını ve yeni eylemlerini mercek altına alabilirsin. Hayallerine yeni bir bakış açısıyla bakmana yardımcı olacak Satürn; hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını vurgularken, sosyal çevreninde de dönüştüğüne şahit olabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 33"
Ay
Akrep
22° 29' 08"
Merkür
Koç
26° 23' 05"
Venüs
Balık
21° 24' 59"
Mars
Balık
04° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 43"
Satürn
Balık
13° 17' 02"
Uranüs
Boğa
20° 39' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 11"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 04"
Lilith
Başak
19° 46' 46"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>