Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgın Davranabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugün 'yuva kurma' havasında olabilirsiniz. Belki de şu an ciddi bir ilişki içindesiniz, aşk hayatınız güzel bir şekilde ilerliyor ve bir yuva kurma düşünceleriniz olabilir. Sevgilinize bir ev almayı düşünebilir ya da bir nişan yüzüğü almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Şu anda bir ilişkide olmasanız bile, böyle arzunuz olabilir. Evlilik ve bağlılık gibi konuları düşünebilirsiniz.

Bugün, bir şey hakkında bir grup tartışmasının ortasında kalabilirsiniz. İş yerinde, ekibinizle bir şeyler konuşmak için iyi bir gün olabilir. Belki de tüm yapmanız gereken bir proje üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Bugün grup lideri olarak hareket etmekten ve arkadaşlarınıza uygun görevleri atamaktan korkmayın. Doğuştan emir vermekte iyisiniz ve bugün birliklerinizi savaşa gönderebilirsiniz!

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Benmerkezci ve inatçı birisi ya da bir mesele sebebiyle çelişkilere düşebilir; zıtlaşmalar yaşayabilirsin. Savaşa hazırlan. Aksiyon ve güç içeren bir gün. Hayatında ağır hareket eden meseleler kritik bir noktaya gelebilir. Adeta test ediliyormuş gibi hissedebilirsin. Kendine güven ve zamanında aldığın hayat derslerini düşün. Eylem planı hazırlaman gerekebilir...Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızın bugün hayal gücünüzle oynamasına izin verin ve bulgularınızı başkaları ile açıkça tartışmaktan çekinmeyin. Bununla birlikte sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımaya karar verebilir kendinizi biraz halsiz ya da yorgun hissedebilirsiniz. Beslenmenizi veya fiziksel alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun başlamak istemesen de yaşadıkların seni dalgın birisi yapıyor. Öğleden sonra kendini toparlıyorsun. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, yetişmesi gereken işler seni telaşlandırabilir. Kariyer bazında hedefleri olan bir Koç burcuysan şu anda bulunduğun konum sana yeterli gelmeyebilir. İlişkisini yakın bir tarihte sonlandırmış bir Koç burcuysan, eski sevgilini zaman zaman merak edebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem sağlığınızdan endişe ediyor olabilir hem dehayatınızı nasıl yöneteceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Aceleci ve fevri davranışlardan uzak durun ve sağlığınızı önemseyen davranışlar içinde olun.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı davranmanız gereken zamanlar var. Bazı işlerinizi bitirebilmeniz için, feragat etmeniz gereken durumlar olabilir. Bürokratik konularla uğraşıyorsanız, işleri fazla aceleye getirmemeye özne göstermelisiniz. Bugün annenizle ilgilenebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi daha anlayışlı ve sakin hissedeceğiniz bir gündesiniz ancakkonularında ani parlama haline karşı dikkatli olmanız gerekmekte.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işleri listelemenizde fayda var. Etrafınızdaki herkes acele içinde işlerini halletmeye çalışırken siz önce planlı olmaya gayret gösterin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kariyerinizle ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Akşam saatlerinde işinize yönelik korkularınız ön plana çıkabilir. İş hayatında gergin ve agresif tavırlar çalışma ortamınızdaki huzuru bozabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün performansının devamlılığı adına çok çalışman gerektiğini hissederek işlerinde ciddiyete önem verebilirsin. Fakat artan sorumluluklarına ek olarak otorite figürleri üzerinde baskı yaratıyor olabilir. Gün içinde yersiz endişelere dikkat ederken; sabırsız davranmamaya da özen göstermelisin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 26" R
Ay
Oğlak
02° 43' 44"
Merkür
Koç
16° 22' 00"
Venüs
Koç
28° 55' 34"
Mars
Balık
28° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 54"
Satürn
Balık
16° 25' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 04"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 04"
True Node
Koç
15° 25' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>