Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Noktalara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 30%

İnsanların bugünkü iletişimi, kalpleriyle yakından ilişkili olacak. Onlarla uğraşırken bunu göz önünde bulundurun. Bu, içe kapanmanız yerine kendinizi dışa vurmanız gereken bir gün. Doğal olarak sürekli kendi içinize dönme eğiliminde olsanız da, tam tersini yapın ve sahneye çıkın. Zıt görüşlerle karşılaşacağınızı düşünseniz bile aklınızdan geçenleri söylemekten korkmayın.

Cazibeniz tamamen kendi başınıza çalışmaktan geliyor olabilir. Bir raporda, belgede veya tam konsantrasyon gerektiren bazı karmaşık hesaplamalar içinde kaybolabilirsiniz. Bu arada, etrafınızda sosyal bir enerji olacak ve insanlar sizi rahatsız etmeye çalışacaklar. Öğlen yemeği davetlerini geri çevirirken arkadaşça davranmaya çalışın. İşlerin yapılması konusunda sabırsız olsanız bile, başkalarına karşı huysuz davranmak ya da bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz!

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Konuşabildiğin kadar fazla insanla konuş. Yabancılara gülümse ve gördüğün bebeklere komik suratlar yap. Çevrendekilere yardım eli uzat ve göksel enerjilerin sunduğu keyifli hislerin tadını çıkar. İnsanlar sana çekilecek ve sen de onlara! Kişiliğin parlayacak ve içinde bulunduğun iyi modla birçok insanın da gününü parlatacaksın. Yaşlı insanların 'Ne kadar da tatlı bir insan' diyecekleri tarzda olacağın bir gün!Son zamanlarda bir mola vermeye can atıyordunuz ve bugün muhtemelen bir partiye ya da akşam yemeği için dışarıya davet edileceksiniz. Ne kadar içtiğinize dikkat edin ve akşamın sonunda sizin ya da arkadaşınızın eve dönerken arabayı kullanacak mecaliniz kaldığından emin olun. Kendinize göz kulak olmalısınız; zira günün enerjileri insanların normalde güvenlik nedeniyle göze almayacakları riskleri almasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki planları hayata geçirmek adına daha kararlı olduğun bir gündesin. Ne tür bir aksaklık yaşarsan yaşa toparlayıcı yapını koruyorsun. Elindeki işleri hafifletmek isteyebilirsin. Hayatında yeni bir sayfa açmak istediğin bugün ihtiyacın olan tek şey destek. Daha gerçekçi düşünmen gereken bir gündesin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, kendini ikili ilişkilere hazır hissetmediğini düşünebilirsin.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı önemli kararlar içinde olabilirsiniz. Önemli bir olayın ilk adımlarını atacağınız bu günlerde kendinizi oldukça heyecanlı bir sürecin içinde bulabilirsiniz. Kendinize güven duyun ve harekete geçin.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha hevesli ve bağımsız hissedebilirsiniz. Uzaklarla, yeni insanlarla ilgili gelişmeler sizi daha çok meşgul edebilir.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç ilişkiniz yokmuşçasına bir bireysellik ve özgürlük arayışı içerisinde olabilirsiniz. Bu konuda mantıklı olan tutumu sergilemek için çaba göstermeniz önemli.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yerinizde durmakta, kalmakta zorlanabileceğiniz bir gün sizi beklerken özellikle iş, görev ve sorumluluk amaçlı seyahatler, geziler gündeme gelebilir. Organize hareket etmeyi ve zamanı planlamayı ihmal etmeyin.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle guru duymalısınız çünkü kimsenin fazla bilgi sahibi olmadığı konular hakkında siz çok fazla şey biliyorsunuz. Arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz sizden tavsiye almak istiyor olmalı.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. İnançlarınız ve hayat görüşünüzle ilgili konular bugün gündeminizde olacaktır.Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, yabancılarla ve uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay ile Neptün arasındaki kare açı kafa karışıklıkları yaşamanıza sebep olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm enerjiniz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, girdiğiniz ortamlarda da sükunetin hakim olmasını isteyeceksiniz. Hayatınızda bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili düşünceler, aklınızda dönüp durabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız çok karışık. Haklısınız da. Ne kadar uzun zamandır sabırla kararlarınızın arkasında duruyorsunuz. Belki de durmamalısınız. Belki de sizi siz yapan eski halinizdir. Bir Koç istediği her şey için adım atar. Pasif pasif beklemez. Beklerse işte böyle şişer ve mutsuz olur. İsteyin, adım atın, elde edin. Bir Koç ancak böyle mutlu olur.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugünü sosyalleşmeye ayıracağın bir gün olarak kabul edebilir; ileriye dönük planların için harekete geçeceğin veya bunlarla ilgili seyahat planları yapacağın bir gündesin. Akademik hayatınla ilgili beklediğin bazı haberlerden güzel sonuçlar gelebileceği gibi yeniliklerin için iyi bir başlangıç olacaktır.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 15" R
Ay
Oğlak
19° 09' 10"
Merkür
Koç
16° 43' 53"
Venüs
Boğa
00° 26' 39"
Mars
Balık
29° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 07"
Satürn
Balık
16° 32' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 00"
Lilith
Başak
23° 17' 16"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>