Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Terslikler Yorgunluk Getiriyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu sevgilinizi/eşinizi ne kadar önemsediğinizi göstermek için iyi bir gün. Ona karşı minnetarlığınızı göstermek için tatlı bir hediye satın almak isteyebilirsiniz. Veya komik bir karta aptalca bir not yazmak da eğlenceli olabilir. Hatta romantik ve eğlenceli bir mesaj bile gönderebilirsiniz. Yaratıcı bir şeyler yapın, böylece aranızdaki romantizmi hep canlı tutabilirsiniz. Yaratıcı olun!

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

İnsanlara harika fikirlerini sunmak ve iletebilmek konusunda çok başarılısın. Aile yaşamında, çocuklarına yaşamı ve sorumluluklarını öğreten taraf sen olabilirsin. Bugün ise, birisi sana yeni bir şey öğretebilir. Eğitimin, bir iletişim olduğunu unutma; ki iletişim de bir fikir değiş tokuşudur...Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alın size ünlü bir düşünür! Tamam, belki de abarttık. Ancak bugün hayata felsefi bir açıdan yaklaşabilirsiniz. Elbette teknik konularla daha çok ilgilenen birisiyle siyaset ya da din üzerine konuşmak zor olabilir, ancak sizin de bir bilgisayarınız ve modeminiz var. Gittiğiniz her yerde çoluk çocukla karşılaşacak değilsiniz. Biraz etrafınıza bakınırsanız kafa dengi insanlar bulabilirsiniz. Farklı bir grupla iletişim kurup onların ilginç yorumlarını okumak keyifli olabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, haftanın beşinci gününde sağlığınıza dikkat. Maddi konularda ise beklenmedik durumlar yaşanabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılı birisi olmasan da son günlerde yaşadığın aksilikler seni daha kırılgan birisi haline getirmiş olabilir. Kötümser bir ruh halinde olmak istemiyorsun. Telefonuna dikkat et! Ev içerisinde yaşanacak bir aksilik bütün gününü etkileyebilir. İhtiyaçlarını en gerekliden en gereksize gözden geçiriyorsun. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, yakın bir arkadaşından beklediğin haberler sabırsız olmana neden olabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yakalamak istediğiniz düzeni sağlarken, sağlığınıza da yeteri kadar dikkat ediyor olmalısınız. Bağışıklığınızı güçlü tutmalı ve biraz dinleniyor olmayı seçmelisiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan uğraştırıcı durumlar, bazı krizler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendimizi daha bağımsız hissedeceğiz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal işleriniz ve borçlarınızı ödeme planına sokmak için oldukça uygun bir gün. Borçlarınızı bitirmek ve dışarıya bağımlılığınızı sonlandırabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pozitif bakış açınız ve tutkulu kişiliğiniz ile uzun süre boyunca kendinize güvenen ve güçlü bir insan olmaya devam edeceksiniz. Ayrıca bugün bir erkek sizi ziyarete gelebilir ve çok şaşırtıcı haberler verebilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde gündeminizde finansal konularınız olacaktır. Partnerinizle derin paylaşımlarda bulunmak için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle hukuk ve eğitim konuları ön plana çıkıyor. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular önümüzdeki birkaç gün gündeminizi meşgul edecektir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz önem kazanacaktır. Evde, huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ile kolayca iletişim kurabileceğiniz bir günde olduğunuzdan da, tartışılmayı bekleyen ciddi konuların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların üzerine eğilebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinde maddi konularla ilgili derin düşüncelere dalabilir ve eksikliklerini görmeyi hedefliyor olabilirsin. Öğle saatlerinden sonra bu ruh halinden sıyrılmak isteyecek; kendini daha maceracı ve iyimser hissedeceksin. Sosyal medyayı aktif kullanarak düşüncelerini paylaşabilir veya organizasyonlar planlayabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 27" R
Ay
Oğlak
19° 11' 59"
Merkür
Koç
16° 43' 57"
Venüs
Boğa
00° 26' 54"
Mars
Balık
29° 22' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 10"
Satürn
Balık
16° 32' 09"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 01"
Lilith
Başak
23° 17' 17"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>