Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Davranışların Dikkat Çekici Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 20%

Burcunuza göre, sizin işiniz karşılaştığınız insanlarda güvenirliğe dikkat etmek. Ancak şaşırtıcı olan şu ki; sevilme arzunuzdan dolayı insanlar sizi daha çok beğensin ve sevsin diye kendinizle ilgili belli şeyleri değiştirmeye yatkınsınız. Aslında, her zaman gerçek benliğinizle tam anlamıyla uyuşmayabilirsiniz. Bugünkü gezegensel enerjiler, gerçek kimliğinizle tekrar bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Günün enerjisi seni risk almaya yöneltiyor. Evet, senin için ciddi riskler almanın zamanı geldi. Normal düşünme biçimini kullanarak aşılamayacağınıdüşündüğün sorunlar için aklını olasılıklara ve çözümlere aç. Neden arzuladığından daha azıyla yetinesin? Kendi kendine şunları tekrarla: risk yoksa kazanç da yok. Cesaret ve istikrar seni günün kazananı yapacaktır.Alın size ünlü bir düşünür! Tamam, belki de abarttık. Ancak bugün hayata felsefi bir açıdan yaklaşabilirsiniz. Elbette teknik konularla daha çok ilgilenen birisiyle siyaset ya da din üzerine konuşmak zor olabilir, ancak sizin de bir bilgisayarınız ve modeminiz var. Gittiğiniz her yerde çoluk çocukla karşılaşacak değilsiniz. Biraz etrafınıza bakınırsanız kafa dengi insanlar bulabilirsiniz. Farklı bir grupla iletişim kurup onların ilginç yorumlarını okumak keyifli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen spiritüel bir yatkınlığınız var ve bugün özellikle böyle hissediyor olabilirsiniz. Meditasyon grupları ve çeşitli dünya dinlerinin kutsal çalışmaları ilginizi çekebilir. Ayrıca fazlasıyla psişik hissediyor olmanız muhtemel ve gerçek anlamda gerçekleşen bazı önsezilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün psişik yeteneklerinizi eğitmek ya da kendinizi falcılıkta ya da Tarot kartlarında denemenin tam zamanı.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Empatiden uzak kalmak Koç burçlarına zarar verebilir. Çevrenize, ağzınızdan çıkan sözlere biraz dikkat sevgil Koçlar. Maddi beklentiler gündeme gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın her davranışla gözler önünde olduğun bir gündesin. Bu davranışları sergilediğin sırada patavatsız bir profil çizmemeye dikkat etmelisin. Kelimelerin sandığından daha kıymetli ve önemli. Bugün oldukça kullandığın kişisel eşyaların ve teknolojik aletlerin ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişi hakkında duyduğun bir durum seni şaşırtıyor.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Finansal konularda sürprizlerin olacağı bir gün genelindesiniz. Pişmanlıklarınızı rafa kaldırıp yeni olayları deneyimlemek ve bazı itiraflarda bulunmak isteyebilirsiniz. Önünüze bakmayı seçin.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Korktuğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde ani değişikler olabilir. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizin arttığı bu dönemde karşı cins tanışmak için çeşitli yollar deneyebilir. Bu sebepte etrafınızdaki kişi bolluğu vesilesi ile seçmekte zorluk çekebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda titiz ve mükemmeliyetçi davranabilirsiniz ancak gözden kaçabilecek detaylara dikkat etmelisiniz. Araştırmacı, meraklı ve sorgulayıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçli bir şekilde davrandığınızdan emin olduğunuz bir gün olsun sevgili Koçlar. Gerçekleri görmezden gelmeniz ve durumun doğruluğundan kaçınmanız bir anlam ifade etmiyor, bunu aklınızda tutun.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Bütçe planlaması yapmak ve gelir gider dengenizi yönetmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Mars ile kuracağı olumlu etkileşim kariyerinizle ilgili konularda hedeflerinizi daha kolay belirleyebileceğiniz bir güne işaret ediyor. Belirlediğiniz hedeflere yönelik adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer alanında sizi güçlendirecek fırsatlarınız olacak; odaklısınız.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kaynak bulabilme konusunda oldukça şanslı bir gün yaşarken; kredi, vergi ve sigorta gibi konularda girişim fırsatı yakalayabilir; daha önce attığı adımlardan hızlı geri dönüşler alabilirsin. Aynı zamanda gün içinde hayal aleminde ve soyutlukta kalmak isteyeceğin zamanlar olurken; sezgilerinle hareket etme fikri mantıklı gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 02" R
Ay
Oğlak
18° 52' 19"
Merkür
Koç
16° 43' 27"
Venüs
Boğa
00° 25' 06"
Mars
Balık
29° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 32' 02"
Uranüs
Boğa
22° 19' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 56"
Lilith
Başak
23° 17' 07"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>