Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sabırsız Davranabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 10%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Zihinsel kısıtlamalarından kurtul. Seni engelleyen tek şey kendi zihnin olabilir. Başarısızlıktan korkma. Kartlar senden yana. Başaracağına inançlı şekilde adımlar at. Duyguların oldukça güçlü ve aktif olacak. Her şey senin için iyi gidiyor. İnsanlara düşüncelerini açık seçik aktarmaktan geri durma.İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ses size yazı tahtasına sürtünen tırnağın ses gibi gelecek. Endişelendiğiniz sürece kimse doğru bir şey yapamayacak. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin tepkileri ve yargılarına göre, onlar da aynı şekilde hissediyorlar. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginliğinizi arttırmamaya çalışın. Eğer tempolu bir yürüyüşe gidebilirseniz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belki size biraz para kazandırabilecek yaratıcı bir proje, bugün dikkatinizin ana odağı olabilir. Belki bir ders alıyor ya da bir ders vermek istiyor olabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel enerjileriniz oldukça yüksek.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerji patlamasıyla yerinde duramadığın bir gün… Sabırsız ve enerjik tavırların yakınlarını da şaşkına çeviriyor. Yarım bıraktığın bir işe tekrardan dönmek seni çok mutlu ediyor. Kariyer bazında kendini geliştirmek istiyorsan, senden daha yüksek mevkideki kişiler ile iletişime geçebilirsin. İlişkiye yeni başlamış bir Koç burcuysan, sevgilini dostlarınla tanıştırmak isteyebilirsin.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırıcı olmamaya özen gösterin yoksa ilişkilerde istenmeyen mesafelere sebep olabilirsiniz. Kendinizi daha fazla sorumluluklara bitirmeye odaklayın.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinizden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde daha çok çalışmak isteyeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sizin mantığınızdan ya da yaratıcılığınızdan çok fazla söz edebilir. Konuşulacaksınız. Mesleki konularda bilginiz size yeterli gelmeyebilir.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedef ve planlarınız doğrultusunda sabırlı olmanız gereken bir gün. Yük ve sorumlulukların baskısını biraz daha fazla hissedebilirsiniz. Organizasyon ve zamanlama konusunda titiz davranmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde uzun zamandır çalıştığınız bir projenin size maddi getirisi büyük olacak. Bu parayı başkalarıyla da paylaşmak durumunda kalabilirsiniz, hayal kırıklığına uğramayın.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde işiniz ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Akşam saatlerinde Venüs ve Ay arasında güzel bir etkileşim olacak. Finansal konularda şanslı bir gün.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olarak çeşitli olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Parayla ilgili görüşmeleriniz istediğiniz sonuçları verebileceği gibi, ev bütçenizde düzelmeler, gelirlerinizde doğrudan artışlar olabilir.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün bazı endişelerin yüzünden çalışmaların olumsuz etkileniyor olabilir. Maddi harcamalarının aşırıya kaçtığını fark edebilir ve finansal kaynaklarını iyileştirmenin yollarını aramaya başlayabilirsin. Duygusal konularda fazla sabırsız davranmamalı ve beklentilerini olabildiğince en aza indirgemeye çalışmalısın.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 17" R
Ay
Oğlak
04° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 24' 03"
Venüs
Koç
29° 05' 31"
Mars
Balık
28° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 47"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 16"
Lilith
Başak
23° 09' 57"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>