Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Merakı Abartmıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Size yakın bir kişiden geçici olarak ayrılmanız, özellikle geçtiğimiz birkaç hafta boyunca birlikte geçirdiğiniz iyi zamanları düşünmenizi sağlayabilir. Çevrenizdeki herkese karşı çok fazla sıcaklık ve şefkat hissediyorsunuz ancak uzakta olanları düşündüğünüzde biraz üzülüyorsunuz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki özgürlük duygusu çok ağır basıyor. Merak duygunun arttığını hissetsen de bu duyguyu gereksiz bir şekilde abartmak istemiyorsun. Sana yakın olan bazı kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan bazı planların istediğin düzeyde ilerlemeyebilir. Evli bir Koç burcuysan eşinle akşam yemeğini dışarıda yemektense evde oturup yemeyi tercih edebilirsin.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarı çıkma isteğinize hâkim olun ve evde yapabileceğiniz egzersizlere zaman ayırmayı tercih edin. Bu zaman içinde evde düzenli egzersizlerin sizi nasıl yaza hazırladığına şaşırabilirsiniz. 

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişim konusunda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızda, gücünüz test edilebilir. Olaylara karşı daha tutucu olabilir ve ona göre tepkiler verebilirsiniz. İşleriniz için başkalarından destekte alsanız, ilerleyemeyebilirsiniz. Zamanınızın çoğunu sosyal konularla ilgilenerek geçirmek size de iyi gelebilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeterliliklerinizi sorgulayacağınız bugünlerde eksiklerinizi değiştirme fırsatı yakalayabilirsiniz eksiğiniz olmayan konularda da suçunuz olmadığını görerek güçlenebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı bir proje çalışması bugünkü odağınızda olacak. Projenin bitiminde muhtemelen elinize büyük miktarda para geçecek, bu parayla ne yapabileceğinizi düşünmeye başlasanız iyi olur.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün.Ay ile Uranüs arasındaki kare açı sabah saatlerinde arkadaş çevrenizde gündeme gelebilecek sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Otorite konumunda sizden daha yaşlı veya olgun deneyimli kişilerin bugün üzerinizde iz bırakan etkilerini daha güçlü şekilde hissedebilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz ancak tepkileriniz sandığınızdan daha güçlü olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün daha sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde olmayı tercih edebilir; arkadaşlarınla ilgili konular günlük hayatına dahil olabilir. Gün içinde maddi konularla ilgili olarak parasal beklentilerinde abartılar olabilir. Kazançlarınla ilgili risk almaktan kaçınman gerektiği bir dönemde olduğunu bilmeli; kaynaklarında dengesizlik yaratmamalısın.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 58' 48" R
Ay
Aslan
04° 49' 19"
Merkür
Koç
19° 13' 44"
Venüs
Koç
13° 59' 16"
Mars
Balık
19° 03' 13"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 44"
Satürn
Balık
15° 15' 51"
Uranüs
Boğa
21° 34' 43"
Neptün
Balık
28° 27' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
19° 51' 42"
Lilith
Başak
21° 48' 26"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 16/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>