Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tamamen Hazırsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün bir çeşit toplantıya katılabilirsiniz. Günün enerjisi size geçmişi düşünmek için ilham verecek. Çıkıp bir araya gelmeye karar verdiğin eski bir kolej arkadaşını arayabilirsin. Geçmiş maceralarınız hakkında sohbet etmek eğlenceli olabilir. Veya sizi bir süredir görmeyen bazı aile üyelerini çağırmaya karar verebilirsiniz. Neler yaptığınızı duymak onları mutlu edecek.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Eğer bir şey sana anlamlı gelmiyorsa, onu sorgula. Güçlü, cesur ve güvenli ol. Diğerlerinin sahip olduğun yumuşaklık, hassaslık ve anaçlığından çıkar sağlamasına izin verme. Genel eğilim şu anda aldığından daha fazla vermek yönünde ve bu da seni tüketebilir. Bu döngüye bir son ver. Enerjini nasıl dağıttığının farkında ol. Kendin için bir şeyler yap.Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç arkadaşınız ziyaretinize gelebilir günü yoğun geçirebilirsiniz. Eski anılara dalabilir duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Akşam üzeri zihninizi boşatlmak isteyebilirsiniz. Hafif tempolu bir yürüyüş iyi gelecektir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bugün çok hazır hissediyorsun. Bu durum gün içinde halletmen gereken işleri bir an önce halletmeni sağlayacak. Kendi işini kurmak istiyorsan, bu konu üzerinde derinlemesine düşünüyorsun. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan bugün sürpriz birisinden beklenmedik bir mesaj alabilirsin. Ailenin karşı karşıya kaldığı önemli bir durum karşısında liderlik sergiliyorsun.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün evde güzel bir egzersiz fikri içinde olmayı tercih edebilirsiniz. Sosyal çevrenizin sizi dışarı çağırması ya da havanın sizi cezbetmesine kapılmayın. Sosyal medyada dostlarınızla iletişim içinde olmak daha iyi gelebilir. Lütfen evden çıkmayın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Duygusal konularda sert açı çizerken, mesleki konularda daha çok hırs ve azimi işaret etmekte.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akşam evinize misafir gelebilir. Gün boyunca çok meşgul olduğunuz için akşamı dostlarınızla beraber geçirmek size iyi gelecektir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Gündüz saatlerini sosyalleşmek için değerlendirebilirsiniz.Akşam saatlerindeki Ay ile Merkür kavuşumu psikolojinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Kendinizi biraz içe kapanık hissedebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burçları adım atmak için her türlü enerjiye sahipler. Üstelik bu aralar çok da temkinli oldukları için daha sağlam adımlar atıyorlar. Görünen yüzünüzün arkasında bir yüzünüz daha var. Derinde düşünen ve kimsenin bilmediği konuları kafasına takan. Kendinizle ilgili çok çok ani kararlar vermemelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün düşük enerjili ve duygusal olarak çökmüş hissederken; bu durumun kaynağının zihninin seni olumsuza yönlendirmesi olabilir. Gününü kendini ifade etmeye çalışarak geçirebilirsin. Düşüncelerindeki dağınıklığı toparlamak adına araştırmalar yaparak bilgi dağarcığını genişletebilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 21' 48" R
Ay
Aslan
09° 35' 10"
Merkür
Koç
18° 58' 19"
Venüs
Koç
14° 28' 16"
Mars
Balık
19° 21' 27"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 04"
Satürn
Balık
15° 18' 14"
Uranüs
Boğa
21° 35' 59"
Neptün
Balık
28° 28' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
19° 53' 05"
Lilith
Başak
21° 51' 02"
True Node
Koç
15° 33' 58"
Son Güncelleme : 17/04/2024 00:14

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>