Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnatçılığın Göze Çarpıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 40%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç arkadaşınız ziyaretinize gelebilir günü yoğun geçirebilirsiniz. Eski anılara dalabilir duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Akşam üzeri zihninizi boşatlmak isteyebilirsiniz. Hafif tempolu bir yürüyüş iyi gelecektir.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın inatçılık yüzünden yakınlarının kalbini kırabilirsin. Duygusal konularda kendini açıklarken net konuşmalara girmek, beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Disiplinlisin. İşyerindeki görev bilincin hem yöneticilerini hem dearkadaşlarını iyi yönde etkiliyor. Teknolojik aletlerinle ilgili olduğun bugün içinde bazı arızalar karşısında ne yapacağını bilemeyebilirsin.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugün daha fazla ön planda hissettiğiniz bir gündesiniz. İletişim ve ikna gücünüzün kuvvetli oluşunu bir fırsat bilerek yazışmalarınızda ya da telefon görüşmelerinizde kullanabilirsiniz. Evinizden yöneteceğiniz bu süreç sizi başarılı kılacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda istekleriniz azalabilir, manevi konulara yönelebilirsiniz. Mutlu etmek maddi isteklerinizin önüne geçerek sizi daha doygun bir hayata götürebilir.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş artık burcunuzda, isteklerinizi gerçekleştirme ve kendinizi gösterme zamanı başlıyor. Işığınız ve cazibenizle öne çıkabilirsiniz. Önümüzdeki bir aylık dönem sizin zamanınız.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok sevdiğiniz birinden birkaç hafta uzak kalmak zorunda olmak sizi üzüyor olabilir. Bu kişiyle telefonda konuşmak biraz olsun özleminizi hafifletecektir.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Venüs ile Ay arasındaki kare açı sosyal çevrenizde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde kendinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz de biliyorsunuz kafanız hala biraz karışık. Bu dönem bir şeylere irade gösteriyor, yapmak istediğinizdense olması gerekenleri öncelik alıyorsunuz. Eski hareketliliğiniz bir süredir durağanlığa dönüştü. Neyse ki; doğum günleriniz ile beraber enerjiniz yükselecek. Kendinizi rüzgara bırakmayın.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; günün enerjisiyle ve Güneş'in burcuna geçmesiyle oldukça şanslı bir günde olduğunu bilmelisin; adım atabileceğin birçok konuda da Güneş seni destekleyecektir. Toplum önünde ve yakınlarınla birlikte zaman geçirebilirsin. Fakat gün içinde bazı düşüncelerinin seni gelecek kaygısına yönlendirmesiyle ani tepkiler verebilirsin; dikkat!

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>