Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sabretmen Gerekiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün sevdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirmeniz için iyi bir gün. Samimiyet ve arkadaşlık duygularından son zamanlarda yoksun kalmış olabilirsiniz. Birlikte dinlenebileceğiniz ve yakın olabileceğiniz bir akşamı bir kenara koyun; birbirinizle düşüncelerinizi paylaşın, hayallerinizden ve korkularınızdan bahsedin. Kalpten bir bağ kurmanız ve içten konuşmanız size iyi hissettirecek.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşadığınız ruhani atılımlar sizi hem coşkulu hem kederli hissettirebilir. Duygusal yönünüz bunun manevi yolunuzda net bir adım olduğunu söylerken mantıklı yönünüz bunun gerçekliğinden kuşku duymanıza neden olabilir. Gerçekliğin göreceli olduğunu ve hissettiğiniz şeyin en azından sizin için geçerli olduğunu düşünerek avunun, sonra da yolunuza devam edin!

23 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyerinizde vehayatınızda güç dengeleri değişebilir. Olaylara karşı anında tepki vermeyin, stratejik olun. Olaylara karşı yavaş tepki verin.

23 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendisinden emin olmayan ve tutarsızca konuşan insanlar seni bugün oldukça sinirlendirecek. Yakın çevrende gördüğün yanlışlar bugün keskin konuşmalar yapmana sebep olabilir. Kariyerine ivme kazandırmak için kendini mesleki anlamda eğitmek adına araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Koç burcuysan son zamanlarda yaşadığın stresler eşinle gergin dakikalar geçirmene sebep olabilir.

23 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yaşadığınız bazı kaygılarda haklı çıkabilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı oyunları fark edebilirsiniz. Sizler sadece işinize odaklının ve kimsenin ağzına bir laf vermemeye özen gösterin.

23 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konuları açığa çıkarmak için aşırı özgüven içinde olabilirsiniz. İşlerinizin tamamlanması için sabırsızlık gösterebilirsiniz. Tartışmalara girmemek için sakin kalmakta fayda var. İlişkileriniz bugün ince bir çizgide, sıkıntı yaşamamak için akışta kalmaya dikkat edin. İç sesinizi dinleyerek yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

23 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dalgınlık odaklı ufak kazaları önlemeniz önemli olacak. İş konusunda üstlerinizle yaşayabileceğiniz problemleri önceden fark etmek gibi birtakım şanslarınız...

23 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

23 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni hobiler keşfetmenizle beraber yeni insanlarla da tanışmaya başlıyorsunuz. Bu durum hayatta ne istediğinizi anlamanıza yardımcı olacak.

23 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati psikolojinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Kendinizi dinlemek ve geçmiş kararlarınızı gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Gizli kalmış konulara olan ilginiz artacaktır. Spiritüel yönünüzü güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

23 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kafanızda kurduklarınızdan kendiniz sıkıldınız artık. Beyninizdeki düşüncelerden kaçmak istiyorsunuz. Dinlenmeye çok ihtiyacınız var. Ancak fiziksel dinlenmeden bahsetmiyorum. Kafanızı bir boşaltmanız ve içindekileri tekrar yerli yerine koymanız gerekiyor.

23 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güçlü ve başarılı olmak isterken kendini yalnız ve kurban gibi hissedebilirsin. Yalnız kalmak, bilinçaltı ve ruhsal konularla ilgilenmek, şifa çalışması yapmak için uygun bir gün olduğu gibi maddi ve manevi her tür konuda korkularınla yüzleşebilirsin. Ancak sosyal yaşamın vehayatının getirdiği baskı seni harekete geçmeye zorlayabilir.

23 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 15"
Ay
Akrep
18° 53' 31"
Merkür
Koç
26° 14' 49"
Venüs
Balık
21° 03' 21"
Mars
Balık
04° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 01"
Satürn
Balık
13° 15' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 28"
Neptün
Balık
27° 47' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 03"
Lilith
Başak
19° 44' 49"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>