Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sağlıklı İletişim Kuramayabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 50%

Hisselerinizi bugün kontrol edin. Son çıkan yatırım dergilerini okuyun ve kişisel finansınızı değerlendirin. Zorluklarla kazandığınız paranızı en iyi nasıl kullanabilirsiniz düşünün. Evinizin ve ailenizin güvende olduğundan emin olmak için uzun vadeli ciddi bir planlama yapın. İnsanlarla yaptığınız tüm ilişkilerinizde mesafeli ve istikrarlı bir yaklaşım sergileyin. Sevdiğiniz biri ile evde rahat bir akşam geçirmek için güzel bir zaman.

Bugün egzersiz yapmak ve hareket etmek isteyeceksiniz. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olabilir. Okulda uzun boyluların arasına girmeye zorlanan küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Kalkıp koşmak isteyeceksiniz! Gününüzü spor salonunda geçiremiyorsanız, en azından hızlı bir yürüyüş için kendinize zaman ayırın. Veya meslektaşlarınız için bazı işleri yürütmeyi teklif edin. Sadece yardımcı olduğunu düşünecekler. Gerçekten, bacaklarınız biraz egzersiz yapmalı!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Bir şeyler üzerinde durmakta olduğun dağı sallıyor. Tam her şey sakin ve durgun diye düşündüğün sırada, dünyan aniden çalkalanmaya başlıyor. Kendini sağlama al ve dişini sık. Aynı zamanda, esnek olmaya çalış. Farklı bir alana gitmek üzere atacağın birkaç hızlı adımla fırtınayı sağsalim atlatma şansına sahipsin. Çok fazla sabit ve sert olmak ölümcül bir hata olacaktır.Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

27 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gününüzün büyük bir kısmını bir organisyon çalışması için geçirebilirsiniz. BU hayvan hakları ya da doğa için yapılan çalışmaları içerebilir. Doğa tarafından hizmet odaklı olma eğilimindesiniz fark yaratma arzusu içinde olabilirsiniz.

27 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halinin hızlı değişimleri nedeniyle adapte olmakta zorlanacağın durumlar söz konusu olabilir. İletişim konusunda belli sıkıntılar çekebilirsin. Kendini anlatmakta güçlük çekeceğin durumlar kapıda… Yakın bir arkadaşının sosyal medyadaki düşüncesiz paylaşımları seni rahatsız edebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan kalbinle aklın arasında kaldığın bir durum ile karşı karşıya kalabilirsin.

27 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular bugün her zamankinden daha önemli olabilir. İkili ilişkilerin gündem de olduğu bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli olabilirsiniz. Evde kalmanın bugün çok büyük bir avantajını yaşayabilirsiniz. Evde kalın!

27 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız.

27 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanları manipüle etmeye yönelebilir, özellikle dearkadaşlarınızı ve partnerinizi istediğinizi yapsın diye yönlendirmeye çalışabilirsiniz...

27 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

27 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evde geçirdiğiniz süre boyunca daha çok spiritüel konularla ilgileniyor olacaksınız. Evinize gelen bir ziyaretçi beraberinde bu konularla ilgili bir kitap getirecek ve derin tartışmalar içine gireceksiniz.

27 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Finansal konuların ön planda olduğu ve maddi olarak temkinli hareket etmek istediğiniz bir gün olacak.Venüs ile Jüpiter üçgenive para konularında destekleyici etki sunuyor. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

27 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyenizin yüksek, motivasyonunuzun da yerinde olması, sizi, bugün büyük düşünmeye, büyük planlar üzerinde çalışmaya itebilir. Yine de aşırı özgüven sorun yaratabilir; gereksiz risklere girmekten kaçının.

27 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burçları bu dönem kendi bilinçaltlarında sakince yaşamayı tercih ediyor olsalar da, bugün sahnede olacaklar. Bu Cuma günü, evde de olsa çok mutlu olacak ve çok eğleneceksiniz. Kendiniz için bir şeyler yapılıyor olmasının tadını çıkartacaksınız.

27 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kontrollü adımlarla ilerlemek ve uzun vadeli yatırımlara yönelmek isteyebilirsin. Alışveriş yaparken doğru fiyatlandırmalar yapabilir, bir malın ya da hizmetin bedelini gerçek değeri üzerinden belirleyebilirsin. Üstlerinin ya da güçlü kişilerin desteği hem yeteneklerinin görünür olmasını hem de gelirlerinin artmasını sağlayabilir.

27 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>