Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaylar Gözden Kaçabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün geçmişten tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Mesela üniversiteden bir arkadaşınızla yeniden temasa geçebilirsiniz. Ya da eski sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu kişiyle konuşurken nostalji duygusunu hissedebilirsiniz. Daha genç ve daha kaygısız olduğunuz zamanlara özlem duyabilirsiniz. Fakat bunun sizi fazla duygusallaştırmasına izin vermeyin. Şu anki hayatınızda birçok harika macera sizi bekliyor bu yüzden geçmişe bağlı kalmayın.

Son zamanlarda çok sıkı çalışıyorsunuz. Bugün pillerinizi şarj etmeniz için iyi bir gün olacaktır. Görünüşe göre herkes sizden bir parçanızı istiyor ve verecek hiçbir şeyinizin kalmayacağı bir noktaya gelmiş olabilirsiniz. Bunu söylemenizde bir sakınca yok. Telefonunuzu kapatın ve günü kendinize ayırın. Uyumak, meditasyon yapmak, yürüyüşe çıkmak için zaman ayırın. Siz bu işi kaptınız!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Bugün içten ve arkadaşça bir gün ve duyguların başkalarıyla olan ilişkilerini keyiflendirebilir. Günün temposu yavaş olsa da, bu kesinlikle senin avantajına olacaktır. Her bir detaya özen göster ve gözünden bir şey kaçırmamaya çalış. Tutarlı, ilgili bir modda olman insanları sana çekecektir.Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Resim, müzik, drama, dans gibi eğitimlere katılmak isteyebilir, içinde bulunduğunuz duruma farklı bir hava katmak isteyebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızın isteğiyle dışarı çıkıp biraz dolaşabilir temiz hava alabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının dışında gelişecek olaylar, günün gidişatını tamamı ile değiştirebilir. Gerçekleşecek olaylara ve içinde bulunduğun ortamlara adapte olmakta zorlanabilirsin. Karşılıklı kuracağın ilişkilerde aceleci tavırlardan uzak durman gerekebilir. Aynı anda birçok konuya hakim olmak isteyişin sence de biraz abartılı olmuyor mu? İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan hoşlandığın kişi ile iletişime geçmek isteyebilirsin

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal durumlarınız önem ve değer kazanabilir. Duygusal olarak ihtiyaçlarınızın da arttığı bugün partnerinizden ya da dostlarınızdan ilgi görmek isteyebilirsiniz. Değersizliği sorgulamayı bırakın. Hiç sırası değil. Evde kalın ve kendinizle zaman geçirin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kazançlı olabilecek işler yapabilir ve başkalarından destek bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha iyi kullanabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dikkatli ve doğal olmanız çok önemli. İyi özelliklerinizi ön plana çıkartmanız insanların taktirini kazanmanıza vesile olacaktır.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Ay burcunuzun son derecelerinde ilerlerken kendinizle ilgili halletmeniz gereken birkaç işiniz olabilir. Akşam saatleri yaklaşırken ise maddi konular,ve para konularıyla ilgilenebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde bulunan nüfuzlu kişilerden birinin dikkati bugün sizin üzerinizde olacak. Buna hazır mısınız? Sahne ışıkları size çevrildiğinde heyecandan dizlerinizin titrememesine dikkat edin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Akşam saatlerinde para evinizde gerçekleşecek olan Ay ile Venüs kavuşumu finansal konularda destekleyici etkiler sunuyor.Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. İşinizi güçlendirecek stratejik adımlar atabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burçlarının hafta sonları hareketli geçecek. Evde ne kadar hareket edilebilirse hepsi Koçlarda. Dinlenmek istemiyorsunuz. Siz hareketle beslenen insanlarsınız. Dinlenmek bile sizin için hareket etmek. Maddi anlamda biraz tedirgin, ihtimalleri değerlendiren bir durumunuz olabilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne neşeli ve iyimser enerjilerle başlayabilir, kendini nihayet güvende hissedebilirsin. Ekonomik gelirlerinle ilgili girişimlerin olumlu sonuçlanabilir; beklenmedik yerlerden ufakta olsa kazanç elde edebilirsin. Yalnız kendini olduğundan daha zengin hissedip alışverişi abartmamalısın.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>