Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Bazen biraz utangaç ve dili tutulmuş gibi olabilirsiniz, ama bugün olmayacaksınız! Yabancılarla sohbet etmek için ilham alacaksınız. Konuşma havasında olacaksınız ve yeni sosyal bağlantılar kurmaya istekli olacaksınız. Kendinizi asansörde bir tanıdıkla konuşurken bulabilirsiniz. Beş dakikalık bir konuşma bir saate kadar kendi kendine uzayabilir! Ama sadece o kadar sosyal olmayın, hiçbir işi bitiremezsiniz.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Her zamanki dışa dönük ve radikal yapın bugün biraz muhafazakarlık sergileyecek. Bu, günün göksel açılarının bir sonucu olabilir ve eğer iyi kullanılırsa, bu mod kişiye gayet de fayda sağlayabilir. Mesela gününe ciddiyet katabilir ve hedeflerin konusunda destekler sunabilir. Hayatının üzerinde düşünülmesi gereken alanlarına eğilerek bu enerjiden faydalanabilirsin.Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gergin olabilir. Ana faaliyet alanınızda hareket özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Yolunuza bilinçli bir şekilde konmuş gibi hissettiren engelleri aşmak için kendinize yer açmaya çalışmanız gerekebilir. Tüm bunların sonucunda, çevrenizdekileri azarlayabilirsiniz. Ufukta bir fırtına görünüyor!

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün gezegensel konumu size açık havada olmak için güçlü bir dürtü verecektir ancak sorumluluklar sizi evde veya ofiste tutabilir. Belki bir teslimat veya önemli bir telefon görüşmesi veya ziyaretçi bekliyorsunuz. Bugün sizin için oldukça can sıkıcı.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini oldukça eleştirdiğin bir gün. Geçmişteki kararlarınla yüzleşmek adına düşünecek vakti çokça buluyorsun. Evinde çalışan bir Koç burcuysan evindeki dağınıklık seni geriyor. Sosyalleşmekle aran iyi olduğu için vaktinin çoğunu evde geçirmek seni etkiliyor. Hayatını dengeye oturtmak adına bazı alışkanlıklarını değiştiriyorsun. Evli ya da ilişkisi olan bir Koç burcuysan sevdiğin kişinin önyargılı davranacağı konular gündeme gelebilir.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde dengeyi bulmanız çok önemli olacaktır. Şartların daha da düzeldiğini görüyor olacaksınız. Sorunların bitmediğini düşünüp kendinizi umutsuzlaştırmayın. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça güçlü zihinsel süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kısıtlanma yaşadığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kabiliyetlerinizin arttığı bir gündesiniz. Kendinizi başarılı ve güçlü hissetmekle beraber aşk hayatınızda bir miktar yalnız his....

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal bir hedefinize yakın zamanda ulaşacakmışsınız gibi görünüyor. Fakat yine de bu süreçte çok fazla çalışmanız gerekecek.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile evde zaman geçirmekten aldığınız keyif artacaktır. Evinizin dekorasyonuyla ilgilenmek ve ailenize vakit ayırmak için uygun bir gün olacak.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Sürekli bir değişim ihtiyacında olmanız gayet normal. Duygusal anlamda parlamalara müsaitsiniz. Özellikle ailevi konularda taşma noktasına gelmiş olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanız gerekiyor. Maddi anlamda yeni atılımlar yapabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; günün erken saatlerinden itibaren hareket ve iletişim halinde olabilirsin; ancak işlerini belli bir sistem içinde ilerletemeyebilir, sonuca ulaşamayabilirsin. Fakat öğle saatlerinde değişen dinamiklerle daha duygusal ve hassas olabilir, ailenin ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf edebilirsin.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>