Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sağlık Sorunu ile İlgili Haberler Gelebilir. Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendinizi şu anda aşk hayatınız konusunda oldukça can alıcı bir noktada bulabilirsiniz. Yaratıcılık seviyeleriniz doruğa çıkıyor ve dev bir tuvalde bir şeyler yaratma konusunda güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bu sanatsal yeteneklerin ortaya çıkması için disipline ihtiyaç duyulduğunun farkına varın. Korku, bunu yapmanızı engellemesin. Hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayın ve taşlar daha sonra yerine oturacak.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Buluttan nem kapar bir moddasın. İnsanların ruh hallerine ve enerjilerine karşı hassaslığın artabilir. Bazen bu durum yaşandığında kendini teslim edebiliyorsun. Radarların çok uzağı algılamaya başladığında bunalmak ve sıkılmak çok kolay olabiliyor. Odaklanmış kalmaya çalış ki pozitif ve üretken bir gün olsun. Uzun bir yürüyüşe çıkmak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin.Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle yapacağınız aktiviteler bugün sizi oldukça tatmin edecek. Bu yüzden inisiyatif alıp arkadaşlarınıza yapabilecekleriniz hakkında teklifler sunabilirsiniz. Yaratıcı olun ve sıra dışı bir şeyler düşünün! Arkadaşlarınız buna bayılacak!

4 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınız bir konuda fikirlerinize başvurabilir, tavsiyelerinizi almak isteyebilirler. Sıcak yaklaşımınız ve şefkatiniz onlara iyi gelebilir. Gün sonunda birilerine yardım etmekten dolayı siz de mutlu olacaksınız.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden iletişim bozuklukları ile ilgili haberler gelebilir. Ailene yeteri kadar önem vermediğini düşünüyorsun, ailen ile vakit geçirmek isteyebilirsin. Eşinle aranda bir denge oluşturmak isteyebilirsin. Sosyal hayatta sıyrılmak istiyorsun, bu günlerde evde takılmak sana iyi gelebilir. Sakinliği sana sağlayacak basit hobiler edinmek isteyebilirsin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde yoğunluğun artacağı bir gün olabilir. Kariyerinizde önemli bazı gelişmeler içinde olabilirsiniz. Öfkenizi bir kenara bırakın ve davranış modellerinizi geliştirmeye bakın. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi daha canlı ve yaratıcı kılabilecek imkanlar var. Hayatın olumlu yönlerine daha çok bakabilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize ekstra sorumluluk yüklemek yerine var olan sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeye çaba gösterin zaten elinizden gelenin en iyisi...

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla konuştuğunuz zamanlarda sakin tavrınızı korumayı başarıyorsunuz. Ayrıca gerçekleri saklamaya hiç niyetiniz yok. Doğruları söylüyor olmanız herkesi etkiliyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati sizi romantikleştirse de, gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacak. Bugün Jüpiter ile Plüton kariyer evinizde kavuşum gerçekleştiriyor.İş hayatınızda büyük değişikliklerin gündeme geldiği bir dönemden geçiyorsunuz. Merkür ile Neptün kavuşumu spiritüel konularda destekleyici etkiler sunuyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinize karşı olan duygularınızı sorgulayabileceğiniz bir gün. Bu durumda hissettiklerinizi ve sebeplerini anlamaya çalışın. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmaya çalışın. Çabalarınız gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Başkalarının hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; son günlerin sıkıntılarından arınıp keyiflerine yönelebilirsin. Bugün aşk hayatında seni mutlu edecek gelişmeler olabilir, cesaret göstererek girişimlerde bulunabilirsin. Kendini ifade edecek ve yeteneklerini sergileyebilecek ortamlara girebilir, sosyal medyadan yeni ilişkiler geliştirebilirsin.

4 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 17" R
Ay
Yay
13° 05' 18"
Merkür
Koç
16° 04' 54"
Venüs
Koç
27° 03' 50"
Mars
Balık
27° 15' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 50"
Satürn
Balık
16° 17' 19"
Uranüs
Boğa
22° 09' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 39"
Lilith
Başak
22° 59' 00"
True Node
Koç
15° 30' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>