Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Göksel enerjiler seni dünyamıza, kültürümüze ve düşünce şeklimizi karşı daha açık hale getiriyor. Her şeyi tek başına icat etmek; çölde tek başına kalmak zorunda değilsin. Senin için bu daha kolay olabilir çünkü böylece saklanman da basitleşiyor! Toplumumuzda neler var olduğu konusunda biraz merakını arttırmalısın. Fikirlerin bu toplum için değerli.Çevrenizdekilerle yapacağınız aktiviteler bugün sizi oldukça tatmin edecek. Bu yüzden inisiyatif alıp arkadaşlarınıza yapabilecekleriniz hakkında teklifler sunabilirsiniz. Yaratıcı olun ve sıra dışı bir şeyler düşünün! Arkadaşlarınız buna bayılacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

3 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kafanıza yatmayan size yanlış gelebilecek fikirleri güvendiğiniz arkadaşlarınızla tartışın. Anlamadığınız şeyler üzerinde stres yapmayın. Bazen tek başımıza işin içinden çıkamayabiliriz. İşlerin yürümesi için iyi bir dinleyici olun.

3 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok zorlandığını hissettiğin bir gün başlıyor. İş hayatında sınanmadığın olaylar ile karşı karşıya kalabilirsin. Yaşadığın sorunları çözüme kavuşturmak adına mesai arkadaşın ile konuşma girişiminde bulunabilirsin. Aile büyüklerine akıl danışmanı gerektirecek bir karar verme döneminden geçebilirsin. Eğitim gören bir ikizler burcuysan eğitimine odaklanmak isteyebilirsin.

3 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular bugün her zamankinden daha önemli olabilir. İkili ilişkilerin gündem de olduğu bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli olabilirsiniz. Evde kalmanın bugün çok büyük bir avantajını yaşayabilirsiniz. Evde kalın!

3 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken duygusal abartılar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün sanatsal aktivitelerle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gündür ilgilendiğiniz işlerinizi tamamlamakla uğraşabilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınızda bir miktar tıkanıklık hissetseniz de kendinizi toparladığınızda bu sorunu kolayca çözebileceksiniz, finanse bereketiniz eski düzenine...

3 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve eğitimle ilgili konularda daha şanslı olabilirsiniz. Özellikle komşularınızdan, kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden daha çok destek aldığınız bir dönem başlıyor.

3 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanızı toplayıp düşünmeniz zor. Zihninizin karışık olması önemli kararlar alırken detaylıca düşünmenizi engelliyor ve bu yüzden en basit yoldan gitme taraftarısınız.

3 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokuyor. Flörtleşmek, çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün olacak.Venüs'ün İkizler burcuna girişi ile yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Sanal ortamlarda flörtler gündeme gelebilir.

3 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri huzurunuzu kaçırsa da sonra olaylar tamamen lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkisi olan koçlar bu ara sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz. İlişkinizde yeniliklere açık olun. Parakende sektöründe çalışıyorsanız bugün biraz agresifleşebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; dün başlayan gerilim sabah saatlerinde artabilir, harcamalarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Sahip olduğun maddi değerleri muhafaza ederken, aldığın haberler riske girmene açabilir. Venüs' ün burç değiştirmesiyle yakın çevrenle ilişkilerinin artacağı ve haberleşmenin artacağı bir sürece girebilirsin.

3 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>