Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çekimsersin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Bugün, gruplar halinde bir araya gelmek için iyi bir gün. Birkaç ekibi aynı anda içeren bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bölümler arası iletişim kurarak, bugün arabulucu veya yönetici olarak hareket edebilirsiniz. Sözcü olmaktan ve karmaşık noktaları açıklığa kavuşturmaktan korkmayın. Doğrudan konuşma konusunda iyisin. "Gri" alanları görebiliyor olmanız gerçekten yardımcı olabilir.

Bugün çok uzak yerlerden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir parti veya grup aktivitesine katılabilirsiniz. Sohbetinizi entelektüel anlamda oldukça hararetli bulabilirsiniz ve onlardan çok fazla şey öğreneceksiniz gibi. Bazı durumlarda kitaplar da bu sohbete dahil olabilir. Bu insanlarla yine görüşmek isteyebilirsiniz bu yüzden isimlerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini aldığınızdan emin olun. Bu sizin için yeni kapılar aralayabilir.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer değişikliği konusunda kendini şanslı hissedebilirsin. Yeni fırsatları değerlendirmeye çalışmak senin için güzel bir uğraş olacak. Sevdiğin insanların yardımıyla zor kararların üstünden geleceksin.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hızlı kararlar vermek için doğru bir zaman olmayabilir. Her şeyi en az iki defa düşünmek, istenmeyen durumların önüne geçebilir. Böylelikle riskleri azaltabilir ve olası sorunlardan kendinizi koruyabilirsiniz. Bazen çok şey yapmak değil, doğru şeyi yapmak daha önemlidir.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılma ihtimalin seni biraz çekimser yapı içerisine sokabilir. Eğer ailesiyle yaşayan bir Koç burcuysan, annenin son günlerdeki duygusal tavırları seni düşündürebilir. Duygusal olarak gelgitler yaşadığın dönemlerin tekrarlanmasına izin vermiyorsun. Hayatında yeri olmayan kişileri düşünmeden çıkarmak isteyebilirsin.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yıkım enerjiniz ile önünüze çıkan herkesi her şeyi yakıp yıkmaya hazırlanıyorsunuz. Kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Kontrol edemediğiniz sürece bir çok sorunlarla karşılaşabilir ve olayları toparlamakta zorlanabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ‘Nasıl olsa yetiştiririm’ diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olmanızda fayda var.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü biraz stresli bulacak olsan da, hırsların, bugünün hayatında kilit bir öneme sahip olduğu şeklinde seni ikna edecek. Son zamanlarda ilham ve motivasyon eksikliği yaşamış olsan da, şu sıralar önüne sunulacak fırsatı asla kaçırmamalısın. Gelecek için, seninle birlikte şekillenecek olan, yeni bir dilekle karşılaşabilirsin. Carpe diem!

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenilir doğanız insanları size daha da yakınlaştırabilir. Sosyal hayatınız bugün oldukça hareketli olabilir. Gün içerisinde kurduğunuz ilişkilerin size faydası olmasına özen gösterin. Bazı engeller sizi yavaşlatabilir, ancak kararlılığınız ve amacınıza olan ısrarınız hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermeyecektir. İlişkilerinizi sürdürebilmek için bugün her türlü ani ve asi davranıştan uzak durun.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gelişmelerden memnun kalmayabilir ve kapasitenizi arttırma yoluna gidebilirsiniz. Sürekli değişen düşüncelerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Fakat bugün sessiz kalmayı yeğlemelisiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyal ortamlardan ve kalabalıklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Biraz gergin hissetmeniz mümkün, baş ağrılarınız olabilir. Yalnız kalıp dinlenmek, kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapmak size iyi gelebilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren aşk hayatınız hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son günlerde yaptığınız verimli çalışmalar ve yeni fikirlerinizle dikkat çekmeye başladınız. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız girişimlerin size geri dönüşlerini önümüzdeki günlerde almaya başlayacaksınız. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 08" R
Ay
Başak
20° 25' 08"
Merkür
Koç
17° 06' 28"
Venüs
Koç
18° 42' 29"
Mars
Balık
22° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 03"
Satürn
Balık
15° 38' 45"
Uranüs
Boğa
21° 47' 14"
Neptün
Balık
28° 35' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 09"
Lilith
Başak
22° 13' 54"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>