Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailen, Her Şeyin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 20%

Aşkla ilgili sorunlar bugün size biraz strese sokabilr. Kendinizi bıraktığınız akışın tam ortasında bir engel olabilir. Bu engelle karşılaştığınızda, su birikecek ve bir şey yolu açana kadar baskı oluşturmaya devam edecek. Unutmayın, bu akışta ilerlemeyi aşağı inmek için seçtiniz. Engellerin teker teker üstesinden gelin.

Elinizdeki görevlere odaklanmak için kendinizi arkadaşlarınızı cesaretlendirmeniz gerekebilir. Havadaki enerji insanları etrafta dolanıp dalga geçmesi ve şakalar yapması konusunda kandırabilir. Pozitif ve sıcak enerji iyi bir şeydir, ancak işlerin de hallolması gerekiyor! Lider olan sizseniz, diğerlerini yönlendirici bazı yollarla motive etmeye çalışın. Onlara ne kadar iyi biryaptıklarını ve bir sonraki başarılarını dört gözle beklediğinizi söyleyin.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Biraz sabırlı olman gerekebilir. Aceleci bir gününde olabilirsin. Yapılması gereken bir düzineolabilir. Ev işleriyle de meşgul olma ihtimalin söz konusu. Adeta bütün bu işleri bitirmen için bir klonuna ihtiyacın varmış gibi hissedeceksin! Fakat çok dağılmamaya çalış; tek bir işe odaklan. Acele etme ve panikleme. Sakin kalmayı başarırsan her şey için vakit yaratabilirsin.Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında dinlenmeye, iyileşmeye odaklanabilir, günün ilk yarısını daha sakin geçirebilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz artarken daha canlı ve enerjik hissedebilirsiniz. Spor yapmak iyi gelebilir. İstediklerinizi daha kolay elde edebilir, şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşi ve çocukları olan bir Koç burcuysan ailenin güvenliğini her şeyden üstün tutmaya başlıyorsun. Çocuklarının eğitimini iyileştirmek adına kararlar alabilirsin. Gelecekleri için onlara birer banka hesabı açabilirsin. Arkadaş çevrende kafanı karıştıran sorular bugün cevaplarını bulabilir. İçsel olarak rahatlıyorsun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın artık sizin üzerinizde bir yük şeklinde olması sizleri yeni çözümlere sürükleyebilir. Çözüm esnasında önünüze çıkan engelleri aşarak sonuca doğru ilerlemelisiniz. Özellikle finansal koşullarınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle güven duygusu çerçevesinde bazı anlaşmalar ya dabirlikleri içinde olmaya özen gösterin. Yaptığınız her şeyin mutlaka alt tabanında bugün, güven söz konusu olacaktır.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konularda daha atak ve girişimci olabilirsiniz. Ancak biraz sakın ve aceleci de olmamak gerekiyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aldığınız iyi yorumların moralinizi yükseltmesi ile beraber zamanınızı daha verimli çalışmaya harcamayı tercih edebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda, oldukça dikkat çekici bir duruş sergileyebilirsiniz. Aktif, dinamik, heyecanlı bir gün olabilir. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi yanınızı korumalısınız.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkında olmadan ve çok hızlı bir şekilde güçlü bir kişinin favoriler listesinde en üst sıralara çıktınız. Bunu doğru şeyi, doğru şekilde yaparak başardınız! Kariyerinizde ivme kazanmak istiyorsanız, bu önemli bir başlangıç olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati enerjinizin yüksek olacağı bir güne işaret ediyor.Bugün odağınızda kişisel meseleleriniz olacaktır. Spor yapmak üzerinizdeki gerginliği atmanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren aktiviteleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak .

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjiniz yüksek, isteklerinizin peşinden koşuyorsunuz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi ortaya koymak her zamankinden kolay olacak.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim arzusu içinde hareket ediyor ve sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Aynı anda birçok zincirleme kombinasyon içinde olacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>