Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Topları bugün ateşe verin ve bırakın ruhunuz özgürce uçsun. Arkanızda çok miktarda mühimmat var, bu da size sorumluluk alma konusunda güven veriyor. Maceracı ruhunuzun istediği yerde dolaşmasına izin verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz açık olacağını göreceksiniz ve tüm sosyal görüşmeleriniz sorunsuz ilerleyecek. Katıldığınız herhangi bir partide ön planda olan siz olacaksınız.

İlişkilerinize pozitif enerji katmak için güzel bir gün. Stres yaşadığınız durumlarda huzur sağlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sizi sinirlendiren birarkadaşınızla ateşkes ilan edin. Esprili olmaya çalışın ve bu kişiye şakalar yaparken ortak bir zemin bulmaya çalışın. İşleri biraz hafifletin ve mucizelerin gerçekleşmesini izleyin! Bu enerjiyi romantik ilişkinize veya sizden uzak olan herhangi bir aile üyesine de uygulayın.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Kaba ve ısrarcı insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsin. Yapabiliyorsan, çatışmalardan kaçın. Sadece dinlemek ve olayın dışında kalmak isteyebilirsin. İnsanların seni kendi melodramlarına sürüklemesine izin verme. Dışarıdan bir gözlemci olarak kalırsan mutluluğu ve huzuru yakalayabilirsin. Kısacası zararlı görünen meselelere bulaşmasan iyi edersin. Sadece izle ve bekle. Kara bulutlar yakında dağılacaktır.Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işlerine daha çok özen göstermek gerekebilir. Yapılması gereken işleri daha fazla ertelememelisin. İleride daha büyük sıkıntılarla karşılaşmamak için sorunlarla şimdiden yüzleşmek iyi olacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi endişelendiren bir şeyle ilgili ufacık bir değişiklik yaparak büyük bir değişime öncülük edebilirsiniz. İşlerin kötü gidebileceğine odaklanmak yerine, nasıl düzeltebileceğinize odaklanarak her şeyi değiştirebilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalliğin ön planda olduğu bir gündesin. Tatil gününde fırsat bulduğun bütün organizasyonlara katılmak isteyeceksin. Sabah saatlerinde Ay burcunda hareket etmeye başlayacak. Uzak bir akraban ile ilgili haberler alabilirsin. Aile fertlerin ve yakın çevrenle gönül bağlarını güçlendirmek isteyebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi doğru şekilde ifade edemeğinizi düşünüyorsunuz. Tekrar tekrar açıklama yapma gereği duymanız öfkelenmenize yol açabilir. Süreçten memnun olmayabilir ve öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Yüklerinizi hafifletin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, yenilikler düşünebilirsiniz. Ancak aceleci olmamalısınız. Önce bitirilmesi gereken durumların olduğu görülmekte.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinize söz geçiremiyorsunuz. Biten bir şeyin üzerinde fazla durup ve konuşmanın bir manası yok. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir yaşam elde etmek için hedeflerinize ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. Coşkunuz ve dinamizminiz hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Ani değişikliklere karşı dirençli olmanız ve hayatınızı değiştirebilecek bazı sert hareketlere kendinizi hazırlamanız gerekir. İnatçılığınızdan vazgeçin yoksa kendi çıkarlarınızı kendiniz sabote edebilirsiniz. İnsanlara karşı olumlu yaklaşmak, her iki tarafa da iyi gelecektir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay bugün sizin burcunuza geçiyor. Planlarınız, projeleriniz, hedefleriniz üzerinde çalışmak için motivasyonunuz yüksek. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, ancak büyük bir değişim kararı almayın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Yanılgılara düşebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin. Duygularınızla hareket ederseniz yanılmazsanız ama arzularınıza yenik düşerseniz kayıplar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>