Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda oldukça aktif olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı oldukça açık sözlü olacaksınız ve davranışlarınızda spontanlık hakim olacaktır. Ancak bazı küçük gerilimler ve yanlış anlaşılmalar yaşama ihtimaliniz de olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve amaçlarınıza ulaşmak için ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek ve yeni fikirler geliştirmek sizin için zor olmayacaktır. Yapacağınız girişimlerde sabırsız davranma eğiliminiz bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir. İnandığınız konularda sabit fikirli davranacaksınız ve sizi yolunuzdan döndürmek kolay olmayacaktır.

Maddi konularda rahat hareket edecğeiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceksiniz. Beklenmedik bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu anlamda dikkatli olmalısınız.

Bugün sizi aşırı yoracak aktivitelerden ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sosyal faaliyetleriniz hızlanıyor. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla yaptığınız programlar o kadar fazla olacak ki, siz tercih yapmak zorunda kalacaksınız. Bütün bunlar sizi keyiflendirecek.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde şansınız çok açık Koç burçları. Güneş-Jüpiter uyumlu açısının devrede olduğu bugün içerisinde şansa ihtiyacınız olan her konuda Güneş'ten gizli bir desteğiniz olacak. Bugün işleriniz yolunda gidebilir. Sosyal yardım kuruluşları içi harekete geçebilirsiniz. Girişimci yapınızla yardıma ihtiyacı olanlara destek olabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede yaptığınız etkili konuşmalar bugün sizi diğer kişilerden bir adım öne çıkarabilir. Olaylara çözüm odaklı yaklaşmanız işinizde başarı getirebilir. 01:13-17:33 itibariyle Ay, boşlukta ilerliyor olacak. Günün büyük bir zamanında yeni bir eyleme geçmek yerine, 17:33'ten sonra Ay'ın Koç burcuna geçtiği zaman dilimini seçmeniz daha iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alternatif planlar yapıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Bugün geleceğinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Sorumlu olduğun konularda alternatif planlar yapabilirsin. Gezegenlerin konumu bir süredir haksızlığa uğradığın durumun ortaya çıkmasına neden olabilir. İş yerinde tanık olacağın bazı konuşmalar aydınlanmanı sağlayacak. Gün içinde arkadaşlarınla yapacağın planın özünde bir buluşma organizasyonu ya da çöpçatanlık mevzusu olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, daha yapıcı kararlar almak adına bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Bugün aynı zamanda katılacağın davette yapacağın ilginç konuşmalar önemli konumdaki kişilerin dikkatini çekebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partner ilişkilerine dair çözümsüz olaylar sizi biraz daha geri planda durmaya sevk edebilir. Olayları sadece gözlemlemeniz daha az yorucu olacaktır.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde istediğiniz fakat eyleme geçemediğiniz bazı konular hususunda hareket etmeye başlayacaksınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi kelimelere dökmek için uygun bir gün olabilir. Etrafınızda bolca kalabalık bulabilirsiniz ancak onların iyiliği ve desteğiyle kendinizi iyi hissedebilir, fedakar yönlerinizi daha belirgin şekilde gösterebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygularınız çok değişken. Kontrol edebildiğinizden fazla gerilim söz konusu olabilir. Objektif tutumlar yerine duygusal kararlar alabilirsiniz. Statüye dayalı ilişkilerde adalet arzunuz artabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken kendinizi çok canlı, neşeli ve enerjik hissedeceksiniz. İkili ilişkilerinizde hızlı kararlar alabilirsiniz. İletişimi bol bir gün olacaktır. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Kimsenin kalbini kırmayın. Çünkü kararsız insanlar sizi yorabilir. Herkesin kendine ait bir hayat görüşü olduğunu unutmayın.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizde bazı sorunlar söz konusu olabilir. Evde olma duygusu bazen sizi çok mutlu ediyor ancak bazen de oldukça geriyor. Özgürlüğüne düşkün olan Koç burçları için fazla ilgi ve alaka bazen kısıtlanmak anlamına gelebilir. Sosyalleşeceğiniz bir Cuma olacaktır. Birçok Koç burcu dışarıda ve arkadaşları ile. Ancak fazla alkol almamanızı tavsiye ediyorum.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>