Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek. İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız.

Hayallerinizin gerçekleşmesi için bir kapı aralanabilir. Önemli bir görüşmede imkansıza yakın bir projenizle ilgili olarak umutlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizinle iletişim kurmaya kararlı insanlar var. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi gününün ilk etkili görünümü, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Yolculuk, girişim, aktivite yönünde olumludur. Kendinizi güvende hissedersiniz. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, size mücadele gücü verir. Ancak burada önemli olan kendinizle ve kimseyle kavga etmemenizdir. Sizin bir amacınız varsa, bu amaç için enerjinizi kullanınız. Gereksiz şeylere sinirlenmeyiniz. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, kısa yolculuk, iletişim, haberleşmede aktif bir enerji sunuyor. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sizi etkileyen, kendinizi güvensiz hissetmenize neden olan her şeye tepki gösterirsiniz. Aslında haklısınız. Ancak birilerinin bunu kabul etmesi mümkün olmayabilir. Tabii ki sakin olacağız. Bu süre içinde bir şeyleri çözeceğim diye kendimizi üzmeyeceğiz. Duruma bakacağız. Bilinçli şekilde gözden geçireceğiz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir cumartesi günü için planların karışık. Her şeye yetişmek pek mümkün olmayabilir. Zamanı iyi değerlendirmen gerek.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerden yana geçmişte atamadığımız adımlardan dolayı son derece pişmanlık duyabilir her ne kadar geç olsanız dahi ileri doğru bir adım atıp şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Özlem duyduğunuz ve hasretini çektiğiniz bir ilişkiye dair hayatınızda hiç ummadığınız bir haber alabilir ve tekrar yaşama sevincinizi yenileyebilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konularda daha yoğun ve konsantresiniz. Ancak kıskançlıklar ve endişelerden uzak durmaya bakın.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareketli hafta sonunuz devam ediyor. Yeni girişimlere imza atabilir, cesur ve gözüpek yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yönetici özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimsel yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir veya siz ona yol gösterebilirsiniz. Hayatınızın değerini daha iyi kavrayacaksınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda da burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol, insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>