Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için dingin ve rutin bir gün. O da, sizin gibi bu aralar huzurdan hoşlanıyor. Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriz yapabilir.

Son derece yaratıcı bir ortamdan geçiyorsunuz. Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın.

Son zamanlardaki sıkışıklığınız devan ediyor. Bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme şimdiden canınızı sıkıyor. Bugün onu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, plan yapabilirsiniz.

Yemek ve uyku düzeninize hiç dikkat etmiyorsunuz. Tansiyon sorunu yaşamamak için tuzlu yiyeceklerden kaçınmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Duygusal ve profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugün bir süre yaşamınızla ilgili muhasebe yapabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkilerde iki yönlü düşünmenizi sağlar. Ancak bu düşünce tarzı, kafanızın karışmasına neden olabilir. Bir yandan özgür olmak istersiniz ancak diğer yandan bağımlısınızdır. Saat 21:00 Ay-Yengeç burcu geçişi, bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, günlük hayatta huzur, maddi açıdan güvencenin sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bir mülkün satışı, el değiştirmesi, değerlendirilmesi, yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Günlük işlere odaklanmaya çalışmalısın. Kendini gereğinden fazla eleştirmen haksızlığa uğradığın hissine kapılmana neden olabilir. Özelliklearayışı içindeysen, olumsuzlukların karşısında canın sıkılabilir. Hak etmediğini düşündüğün kişilerin iyi yerlerde olmasına söylenebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan eski sevgiline karşı özlem duyman düşünmeden hareket etmene neden olabilir. Gün içerisinde yakınlarının sağlık sorunlarıyla ya da evinin çevresindeki ufak tefek problemlerle de uğraşmak durumunda kalabilirsin. Eğer geçmişte bir hırsızlık olayı yaşadıysan ya da bir eşyan kaybolduysa benzer bir olayın arkadaşının başına geldiğini duyabilirsin.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelirken duygusal yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Yaratıcılık, sanatsal ve estetik dokunuş gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi ya da eve yönelik konularda değişiklikler olabilir, geçmişte kalan bazı konular tekrardan gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilir, tartıştığınız kişiler tarafından zorlanıyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde evde bitirmek istediğiniz işler için uygun zamanlar olabilir, sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkın varlığını yaşayıp güvenerek öğreneceğiniz keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız bugün.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde kendinizi baskılı, kurallı ve otoriter ifade edebilir, yakınlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi kariyer hedeflerinize ve çalışmalarınıza odaklamanızın faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan verici bir haber alabilir ve büyük bir istekle harekete geçebilirsiniz. Bugünden itibaren kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Katılacağınız toplantılarda çok hoş dostluklar kurabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizi konsantre ederek pek çok konunun derinine inebilir, yeni projelerinize hayat katabilirsiniz. Bu yolculuğunuzda takım arkadaşlarınızdan alacağınız destek önemli olacaktır. Zira hiç birimiz tek başımıza her şeye yetişemeyiz. Arşiv bilgilere ulaşmak, detayları öğrenmek, arka plandan güçlü birinden destek almak bugünün temaları olacaktır.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 02' 35" R
Ay
Yengeç
01° 34' 11" R
Merkür
Koç
24° 54' 16"
Venüs
Boğa
14° 29' 50"
Mars
Koç
08° 08' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 47"
Satürn
Balık
17° 28' 23"
Uranüs
Boğa
22° 58' 47"
Neptün
Balık
29° 13' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 34"
Lilith
Başak
24° 33' 11"
True Node
Koç
15° 05' 32"
Son Güncelleme : 11/05/2024 09:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>