Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Pratikliğini İşlerine Yansıtıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişi ile bol bol konuşabileceğin bir gün olacak. Bu fırsat aranızda güzel bir etkinin oluşmasını sağlayabilir. Birbirinize vakit ayırmanız ve sizin için önem taşıyan konuları konuşmanız güzel bir aşka açılmanızı sağlayabilir.

İş yaşamınızda bugünlerde çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi bitirmek için çalışmalarınıza sıkı bir şekilde devam ediyorsunuz. Bu çalışmalarınız amiriniz tarafından ödüllendirilecektir.

Maddi konulara odaklanmak ve farklı şeylere vakit ayırmamak isteyebilirsin bugün. Parasal konuları bir düzene koymak ve güzel bir strateji geliştirmek bugünün önceliği olabilir.

Bugün etrafında olan biteni anlamak ve dikkatle değerlendirmek, stresten uzaklaşmanı ve insanlara karşı daha anlayışlı olmanı sağlayabilir. Bol bol su tüketmek ve esneme hareketleri ile kaslarında biriken negatif enerjiyi de atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stres ve gerginliklere karşı dikkatli olmalısın. Bazı konularda kendini ifade etmeni zorlaştırabilirler. Kendine zaman ayırmak ve düşüncelerini toplamak için sana iyi gelen şeylere odaklanmak gününün daha rahat geçmesini sağlayabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün artanstresi nedeniylearkadaşlarıyla ilişkiler biraz gergin olabilir. Birveya romantik birlikteliğe girmeyi düşünüyorsanız, bugün karar vermenin günü değil. Kafanız biraz karışmış olabilir. Yanlış anlamalar veya yanlış bilgiler, ortaklığın bilgeliğinden şüphe duymanıza neden olabilir. Bunun nesnel olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Şüphelerinizin yersiz olabileceğini de düşünmelisiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratikliğin sayesinde özellikleortamında aranılan bir kişi olabilirsin. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün, yenilenme ve kendini iyileştirme isteğiyle hareket edebilirsin. Bahar yorgunluğunu üzerinden atmak ve enerjini yükseltmek için çeşitli aktivitelere yönelebilirsin. Ayrıca, ailenle iletişim kurmak ve onlarla zaman geçirmek seni mutlu edebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı paylaştığınızda nasıl karşılıklar alacağınızı bilemezsiniz. Bu bilinmezliğin içinde kalmaktansa konuşmayı tercih etmelisiniz. Gurur ya da ego size istediğiniz bazı şeyleri verse de diğer şeyler için bunları geri planda tutmayı öğrenmenizde fayda var.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yaşanan olayları kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde değişimler gerçekleşebilir. Teknik konularda dikkatli olmalısınız. Kişisel gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyin. Ticari anlaşmalarda riskli kararlardan kaçınmalısınız. Sıkışıklıklar sizi yıldırmasın.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenmek için zaman ayırmanız gerekiyor ve arkadaşlarınız da organizasyon konusunda sizlere yardımcı olabilir. Sevdiklerinizin her konudaki önerilerine kulak verin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her anlamda kesin ve kararlı davranman gerekecek. Alacağın kararlarda tereddüt yaşamak istemeyebilirsin. Varmak istediğin hedef için planlarına sadık kalmak senin için çok daha yararlı olacak.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi genişlemeye, keşfetmeye, öğrenmeye ve ruhunuzu beslemeye teşvik ediyor. Biraz yeni bir ilişki heyecanı veya yakın zamanda yaşanan bir anlaşmazlığa yeni bir bakış açısı olabilir. Farklı aktivitelerle kendinizi yenilemeyi hedefleyin. Sevdiklerinizle bire bir etkinlik veya yeni bir şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman olabilir. Yeni bir hobi gününüzü hareketlendirebilir ve alışılagelmişin sınırlarını zorlayan bir fikir konusunda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etme fırsatları ortaya çıkıyor. Sizi neyin strese soktuğunu görmek için mükemmel bir konumdasınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşınızla olan küçük tartışmanız sizi hüzünlendirebilir. İş yerinizdeki ilişkilerinizin iyi olduğu ve işlerinizin iyi gittiği sürece, sahip olduğunuz neşeli tavrınızı, özellikle küçük sürtüşmelerden korumalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Partner veya ortakla tartışma içinde kalabilirsiniz. Aile hayatınızda iniş-çıkış yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 47' 15" R
Ay
Akrep
10° 25' 40" R
Merkür
Koç
16° 01' 36"
Venüs
Koç
23° 51' 14"
Mars
Balık
25° 14' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 01' 08"
Neptün
Balık
28° 43' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 40"
Lilith
Başak
22° 41' 40"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>