Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Emeklerine Sahip Çıkıyorsun. Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişiye öncelik vermelisin. Aranızdaki buzları eritmenin yollarını senin araman gerekebilir. Eğer hayatında birisi yoksa o zaman yeni birisi ile tanışmak konusunda bazı adımlar atabileceksin. Hayat sana bunun için gereken fırsatları önüne çıkarabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Maddi anlamda sevdiklerinden destek görmek önemli bir konu olabilir. Paraya ihtiyacın olduğu için değil belki ancak çevrendekilerin de sana uyum göstererek senin iyiliğin adına hareket ettiğini görmek sana iyi gelecek.

Bugün kendini daha iyi hissedebilirsin fiziksel olarak. Eğer son zamanlarda çok fazla ağrı hissettiysen bugün bu ağrıların sonlandığını fark ederek uyanabilirsin. Fiziksel kuvvetini geri kazanmak sana daha iyi bir ruh hali de katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiden var olan ama şimdilerde her nedense unutulan güzel bir olay vardı, belki hatırlarsın. O da hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek... Belki bu geleneği tekrar başlatmak sana düşer, ne dersin?

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi sınadığınız bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişiden gelen teklifle birlikte şaşıracak ve hayatınızı yeniden sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi düşündüğünüz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Artık biraz bencil olmanın kimseye zararı dokunmaz.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Retrolu bir Kasım ayına merhaba diyorsun. Ayın ilk gününden adımlarını sağlam atmakta kararlısın. Elinde tuttuğun, emeklerinle kazandıklarını kaybetmemek için zaman zaman gözü kara davranabilirsin. Eğer çalışan bir Kova burcuysan,çıkışında uzun süredir görüşmediğin için sitem dolu mesajlar aldığın arkadaşlarına vakit ayırmak isteyebilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize etki edecek gelişmeler yaşanabilir. İşbirlikleriniz veya üstlerinizden alacağınız haberlere kayıtsız kalmamalısınız. Beklentilerinizin dışında gelişen süreçlerhayatınıza bazı yol ayrımları getirebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara sürükleyebilir ve yeni planlar yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni eğitim ve toplantılar planlatıp düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde sıkışmalar olabilir. Bu zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size de iyi gelecektir.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz yerden gelen paralarla rahatlama hali, aşk hayatınız ve diğer konularda da şansınızın açık olduğuna dair sizde olumlu düşünceler bırakacak.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek için daha istekli olabilirsin. Seni ilgilendiren konularda daha çok şey öğrenmek için bütün fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. Kendini yeni aktiviteler içinde bulabilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaçış, bağlantılarınızda sorunlar yaratıyor olabilir. Sorunlarınızla uğraşmak yerine, eğlenmek veya dikkatinizi dağıtacak şeylerle meşgul olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu anlaşılabilir bir durumdur, ancak uzun vadede sağlıklı bir başa çıkma mekanizması değildir. Özellikle de korkularınızdan kaçmaya çalışırken sevdiklerinizi ihmal ediyorsanız bunun sonuçları ağır olabilir. Her gün kaçacağınıza, bugün yüzleşin!

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içimde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarılı bir çalışma ortaya koyacaksınız.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızdaki kişilerle anlaşmazlık yaşanabilir, sakin kalmaya çalışmalısınız.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize de sevgilinize de çok eziyet ediyorsunuz. Hiç olmayacak şeylere öfkelenmeniz ve sinirlerinize hakim olamamanız, ilişkinizi bozuyor. İş yaşamınızda şartlanmalardan, önyargılardan arınmanız yararlı olacak. Önceden kendinizi kurmadan gideceğiniz görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu konuda planlarınıza ve kendinize güvenmelisiniz. Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 47"
Ay
Akrep
14° 02' 28"
Merkür
Koç
26° 02' 36"
Venüs
Balık
20° 33' 59"
Mars
Balık
04° 18' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 00"
Satürn
Balık
13° 12' 19"
Uranüs
Boğa
20° 37' 22"
Neptün
Balık
27° 46' 38"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 39"
Lilith
Başak
19° 42' 11"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>