Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Yeni tanışacağın birisi ile fazlaca zaman geçirmeye hazır olmalısın. Yapacağınız konuşmalar, ortak noktalar keşfetmek için önemli olacak. Paylaştıklarınızın arttığını görmek bir ilişki için zemin hazırlayabilir.

Birisi sizinle hiç sakınmadan alenen uğraşıyor. Nasıl bir tavır izlemeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Sağduyulu bir çalışma arkadaşınızın öğüdünü tutacak ve işin üzerine gideceksiniz.

Tanışacağın insanlar sayesinde çok farklıimkanları ile karşılaşabilirsin. Bu fırsatlar ile ilgili hareket etmeden önce iyi bir araştırma yapmak sana büyük yarar sağlayacak. Programını baştan iyi bir şekilde yapmak işleyişinin iyi olmasını sağlayacak.

Dikkatinin sürekli dağıldığını görmek canını sıkmasın. Biraz yardım ile işlerini istediğin şekilde yoluna sokman mümkün olacak. Çalışma için sessiz ortamlar tercih etmek işine daha iyi odaklanmana yardımcı olacak. Yanındakilerden bu konuda yardım isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber daha çok zaman geçirmek kendini daha mutlu hissetmene yardımcı olacak. Onlarla beraber günlük aktivitelere daha çok ağırlık vermek aranızdaki ilişkilerin düzelmesini ve güçlenmesini sağlayabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü konumlardaki insanların önünde söylediklerinizle aynı fikirde olmayan biriyle kavga etmeyin. Sakin ol ve o koca beynini, neden haklı, onların haksız olduğunu göstermek için kullan. Bu çok zor olmamalı.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven kırıklıklarının sebeplerini bulacaksın. En başta kendine sonra da çevrene olan güvenini kazanmanın yollarını arayacaksın. Mars Retrosu yarın başlıyor. Doğru bildiğin yolda ilerlemek için hedeflerinden taviz vermeyeceksin. Bu durum bencil gibi görünmene sebep olacak olsa da eleştirilere kulak asmayacaksın.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını aldığınızda neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu da size keyif ve motivasyon veriyor olacaktır. Bugün katılacağınız etkinliklerde gizemli olmayı seçerken yetkin bir yanınız olduğunu göstereceğiniz durumlar gelişebilir. 

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak’ta ilerlerken düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın olumlu ve olumsuz yönlerini kabulleneceğiniz olgun bir gündesiniz. Verimli çalışabilmek için konsantrasyonunuzu toplamanız gerekmekte.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın bir akrabanın yapacağı ziyaret seni keyiflendirecek. Onun seni düşünmesi keyfini yerine getirecek. Eski günleri hatırlayıp nostalji yapmak, güzel anıları hatırlamak mutlu olmanı sağlayabilir. Ortamın tadını çıkarmalısın.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni sorumlulukların aynı anda heyecan verici ve kolay olması pek mümkün değil. Sorumluluklarınızda bir değişiklik dilemiş olabilirsiniz, ancak bu gerçekleştiğinde altından kalkamayacağınızdan şüphe edebilirsiniz. Neyse ki, öğrenmenize yardımcı olabilecek birçok insan olmalı. Dikkat etmeniz gereken asıl tehlike, bilmediğiniz şeyler veya aşırı özgüven nedeniyle hata yapmaktır. En iyi sonuçlar için uzmanlık seviyeniz hakkında başkalarına karşı dürüst olun.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz çok yüksek. İnatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçin.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Kariyer vehayatınızla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk konusunda kariyer hayatınızdan biriyle tanışabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizden beklediği adımları bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Yeni yeni şekillenmeye başlayan birortaklığı, değişik yönelimlere açık. Sabırlı olabilmeniz durumunda, bunlardan beklenmedik kazançlar sağlayabileceksiniz. Ekonomik olarak yaşadığınız rahatlık geçici, rehavete kapılmayın. Havaların soğumasıyla grip vakaları da arttı. Dikkatli olun.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 43" R
Ay
Başak
05° 50' 01"
Merkür
Koç
17° 41' 21"
Venüs
Koç
17° 11' 00"
Mars
Balık
21° 03' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 06"
Satürn
Balık
15° 31' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 10"
Neptün
Balık
28° 32' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 49"
Lilith
Başak
22° 05' 40"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>