Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kazanan Sen Olacaksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda kendi bildiğini okumak seni mutsuz edebilir. Kalbini güzel şeylere açmak sana bağlı bir konu haline gelebilir. O yüzden bugün aşka odaklanırken sadece kendine değil, karşı tarafın düşüncelerine de yer açman gerekecek.

Aceleci hesaplar, sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitler, sizi yanılgılardan kurtarabilir. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir.

Bugün sadece kendi bildiğini doğru görmemen gerekecek. Açık fikirli olmakkonusunda sana daha fazlasını katabilir. Sadece kendi doğrularınla hareket etmek ise sana hata yaptırabilir. Aman dikkat!

Bugün stres ve gerginlikler seni daha fazla etki altına alabilir. Stresin etkisini daha çok fiziksel olarak görebilirsin. Kas tutulmaları, baş ağrıları gibi konularda dikkatli olman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla aranda fikir ayrılıkları olabilir. Sürekli seni bastırmaya çalışan insanlarla iletişim kurmak zorunda kalabilirsin. Sakin kalmaya çalışmak her şeye rağmen daha iyi olacak. Bugün kendi enerjini düşürmemeye bakmalısın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün herkesten farklı olduğunuzu hissettiğiniz bir gün olacak. Grubun geri kalanı gibi düşünmüyorsanız kendinizi üzmeyin ve panik yapmayın. Kalabalığa katılarak çevrenizdekilere uyum göstermenin tam zamanı. Kendinizi düşünün ve durumların içinde aldığınız konumu değerlendirin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Politik davranmak istemediğini, tavırlarınla karşı tarafa belli edeceksin. Mars Retrosu hava burcunda başlıyor! Sorunlar karşısında çözüm odaklı hareket edeceksin. Çünkü günün sonunda kazanan sen olmak isteyeceksin. Üzerindeki yorgunluktan kurtulmak adına sık sık alışveriş yaparken kendini bulabilirsin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın rutinleri ve bunların tekdüzeliğini düşünebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmek keyif aldığınız konuları da değiştirmenizi sağlayacaktır. Size bu noktada destek olacak kişilerle iletişimi koparmamanızda fayda var.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizin genişlediğini ve dostluklarınızın arttığını görebilirsiniz. Bugünlerde elde edeceğiniz dostluklar bir ömür sürebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinin peşinden gitmek için daha istekli olabilirsin. Hayatının gidişatını değiştirmek için yeni çabaların olabilir. Bu çabaların sayesinde hayallerine giden yolda daha hızlı yürümek mümkün olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir grup insan, bazı işlerinizi tehlikeye atıyor olabilir. Birkaç kişi tarafından pusuya düşürülmüş hissedebilirsiniz ve benzersiz, kararlı ruhunuzu harekete geçirecek şekilde sizi sorgulayabilir veya aşağılayabilirler. Onların meydan okumasına boyun eğmek yerine, bunun da geçeceğini ve muhtemelen sizden bir tepki almak isteyeceklerini akılda tutarak kendinizi topraklamanız daha akıllıca olacaktır. Dik durun ancak kazanmak için onlarla savaşmak zorunda hissetmeyin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde bazı kişilere karşı, soğukkanlı davranışlarınızla bir adım öne çıkıyorsunuz. Abartılmış yoğun ilişkilerin yarattığı bu tür ilkel ve düşmanca tavırlar karşısında soğukkanlısınız. Bir sonraki davranış tarzının denklemini düşünüyorsunuz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Duygusal olarak çok baskı altında hissedebilirsiniz ama maddi kazançlarınızla ilgili önemli fırsatlar da sizinle olacak. Akşam saatlerinde; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize nedensiz bir güvensizlik hissediyorsunuz. Korkularınızın aslı yok. Yüreğinizi rahatlatabildiğiniz zaman eski mutlu günlerinize kavuşacaksınız. Gerçekleştirmek istediğiniz bir proje için bugün ilk adımı atmanız mümkün. Gelecek için planlar yapmanın henüz erken olduğunu düşünüyorsunuz. Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşiyor. Harcamalarınız para durumunuzla orantılı olarak artıyor. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 24" R
Ay
Başak
11° 24' 33"
Merkür
Koç
17° 27' 15"
Venüs
Koç
17° 45' 57"
Mars
Balık
21° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 34"
Satürn
Balık
15° 34' 14"
Uranüs
Boğa
21° 44' 43"
Neptün
Balık
28° 33' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 29"
Lilith
Başak
22° 08' 49"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>