Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Ritmin Çevreni Değerlendiriyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün yumuşak bir enerji hissedeceksiniz ve ruh haliniz kişisel yaşamınızı etkileyecek. Biriyle barışma ya da sevişme havasında olabilirsiniz. Geçen haftaların yoğun enerjisi yavaş yavaş bitiyor ve hayatınıza düzen geliyor. Sevgiliniz sizinle sevgi dolu bir akşam geçirmek isteyecek. Bu karşılıklı ilgi hayatınıza yeni bir eğlence getirebilir.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Senden çıkar sağlayan kişilerle arana sınır koy. Herkese yardım eli uzatan bir insansın ama son zamanlarda kendini çokça tüketiyorsun. Bu yardım görevini biraz da başkaları üstlensin. Enerjini farklı yönetmeti öğrenirsen, çok daha iyi hissedersin.Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve çevrenizdekilerin fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Sizi incitecek sözlerden kaçının. Bazen herkes bu ruh halinde olabilir. Zihninizi temizlemek için yürüyüşe çıkın güzel bir öğle yemeği yiyin.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni biri hayat ritmi oluşturmak istiyorsun. Gün içerisinde bazı ailevi problemlerle karşılaşabilirsin, fakat bu problemlerin üstüne gidiyorsun. Yeni projelere başlamak için kendinde cesaret bulabilirsin. Çevren ile olan ilişkilerini sorguluyorsun bazı arkadaşlıkların sonuna gelmiş olabilirsin. Güven kavramı senin için önemli hale geliyor, insanlara karşı tutumlarını etkileyebilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda zorlanmanıza neden olacak harcamalar içerisine girmemelisiniz. İhtiyacınız olanla, sizin için lüks olan şeyler arasında ayrımları iyi yapmalısınız. Evinizde kalın ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlarda olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Akşam saatlerin de yaptığınız planlarda değişikliler olabilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünortamında yapılması gereken onlarca proje olacak ancak canınız pek istemeyebilir. Biraz tembelliğe zaman ayırmak iyi olacaktır.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızın koşuşturması artabilir, detay gerektiren konular, işlerle uğraşabilirsiniz. İnce hesaplar aşırı titiz davranmanıza neden olabilir. Kaygı ve kuruntuları bir kenara atabilmelisiniz. 

1 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok çekici bulduğunuz birinden bugün aniden bir telefon alabilirsiniz. Sıradan başlayan bu telefon görüşmesi birkaç dakika içinde flörtleşmeye dönüşebilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ediyor. Bugün sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmenizde fayda var.Özellikle mide bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı temkinli olmalısınız. Sağlık harcaması gündeme gelebilir.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık biten ilişkinizi unutun! Aşk hayatınızda güzel şeyler vadeden karşılaşmalar ve mutluluk dolu bir ilişki söz konusu. Bu kişiyle ilgilenin. Mesleğinizde atacağınız adımlar size gelecek vaat ediyor. İleriyi görme özelliğiniz, size yol gösterecek. İyimserliğinizi devam ettirip başarılarınızın altına imzanızı atacaksınız, geleceğe güvenle bakın. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek

1 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün yaptığın bütün işlere sanatsal bir yaratıcılık katabilir ve yeteneklerini kullanabilirsin. Akrabalarınla aranda fikir alışverişinde bulunabilir, biraz daha geleceğini görmeye çalışabilirsin. Ekonomik konularla ilgili iniş çıkışlar seni huzursuz etse bile, aldığın desteklerle sorunları çözebilirsin.

1 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 28" R
Ay
Koç
03° 45' 27"
Merkür
Koç
19° 31' 26"
Venüs
Boğa
06° 56' 45"
Mars
Koç
03° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 12"
Satürn
Balık
16° 59' 17"
Uranüs
Boğa
22° 37' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 41"
Lilith
Başak
23° 52' 23"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>