Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Beklenmedik İletişimler Kurulabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyerde zor bir konuyu, karmaşık bir gündemi çözmekle meşgul olabilir veya gündeminizde karmaşık durumlar üzerine kafa yorabilirsiniz. Gelecek kaygısı sizi daha çok çalışma ve çaba sarf etmeye götürebilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün Yay burcunda hareket ediyor. İş arayışı içinde olan bir Kova burcuysan kendine uygun birimkânı ile karşılaşabilirsin. Yakın bir akraban seninle beklenmedik anda iletişime geçebilir. Yakın arkadaşların ile fikir ayrılıkların derinleşiyor. Sosyal medyada tartışma yaşayacağın kişiler olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı temin etmek için günü kendinize ayırabilirsiniz. Çevrenizden olumlu geri dönüşler alarak iletişiminizin verdiği güç ile sosyal projelerde başarılarınızı taçlandırıyorsunuz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Meslek grubundan arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz süreci kalıcı hale getirmek için göstereceğiniz bilinçli çaba sizi daha uzun süreli bir huzura karşı adım adım götürecektir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda son derece ilerletici adımlar atabileceğiniz, çalışmalarınızın takdir göreceği,yaşamınızda olumlu fırsatlarla karşılaşabileceğiniz enerjisi yüksek ve iyicil bir günde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz yerlerde beklemediğiniz destek, şans ve fırsatlar bulabileceğiniz bugünün iyileştirici etkileri altında kendiniz için niyetlerde bulunmanız önemlidir.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde zihniniz oldukça dağınık ve kararsızdır. Bugün bunu daha da çok hissedeceksiniz. İyi haber şu ki, kendinizi duygusal olarak belirli bir durumdan daha rasyonel ve tarafsız gözlerle görebilmeniz için ayırabileceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız işlek çalışıyor. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunun farkındasınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiyi bitirmek asla kolay değildir. Bugünyerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durun ve sakinliğinizi koruyun. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapın ve egzersizlerinizi ihmal etmeyin.   

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 15' 12" R
Ay
Yay
25° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 14' 29"
Venüs
Koç
28° 14' 41"
Mars
Balık
28° 00' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 11"
Satürn
Balık
16° 22' 33"
Uranüs
Boğa
22° 13' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 31' 55"
Lilith
Başak
23° 05' 23"
True Node
Koç
15° 26' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>