Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kabuğuna Çekiliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Önünüzde gergin bir gün olabilir. Rahatsızlığın kaynağı muhtemelen işiniz veya kariyerinizdir. Hayatınızın sizi iğneleyen bir tarafı varsa, bugün üzerinde durmak ve göz ardı etmek imkansız olacaktır. Şimdi müzikle yüzleşme ve iyileştirme planı yapma zamanı. Başka birinin senin için planlamasını beklemek bir anlam ifade etmiyor. Bugün hayalperestler için uygun bir gün değil!

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Bugünün şartları senin için pek uygun olmayabilir. Birileri tarafından bir yöne gitmeye mecbur bırakılıyor gibi hissediyorsun ve işin kötü yanı senin başka yere gitmeyi istiyor olman. Fakat gözü kara hareketler yapma çünkü bütün bu eylemlerin ardındaki güç önemli. Hayatına dikkatlice yaklaş (ve kendine)!Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Bazı ilişkilerde bir yüzleşme, ortak konuşmalar ve kararlar gündeme gelebilir. Dolunay, gün içinde karşınıza sürpriz durumları getirebilir.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hava burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Evli bir Kova burcuysan, eşinle kaçamak planların olabilir. Gayrimenkul alma düşüncen varsa, bir süre daha ertelemen gerekebilir. Evin eksiklerini tamamlamak için çıktığın alışverişte sonra, kendi kabuğuna çekilip yalnız kalmak isteyeceksin.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı olaylarla karşılaşabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Beklenmedik sorunların kaynağı siz olmayabilirsiniz ama çözüm aşamasında fikirleriniz önemli bir yer tutabilir. Duyarsız kalmayın.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken, düşüncelerinizi, olaylara bakış açınızı daha fazla paylaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Ancak bu konuda daha az önyargılı olmalısınız.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizle birbirinize olan tutumunuz ya da görev dağılımı değişebilir. Maddiyatla alakalı etik başarılar edinebilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çalışma hayatınızla ilgili olası krizlere, kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizle ilgili problemlere ve onların yaşamlarındaki sıkıntılara açık bir enerjide olacaksınız. Burada iletişim konusunda oldukça hassas bir zamandan geçmektesiniz. Birtakım görüşme ve anlaşmalarınız kesintiye uğrayabilir vehayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu birçoğunuz için işten ayrılık anlamı taşırken, birçoğunuz için deilişkilerinde bir kesintiyi ifade etmekte. Aynı süreçte genel sağlık durumunuz etkileneceği için özellikle mide ve baş bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara karşı önlem almanız faydalı olacaktır. Yeniayın olumlu bir özelliği eğitim süreçleriniz, yolculuklarınız ve sosyal ilişkiler ile partnerlik konusunda size fırsatlar sağlamasıdır.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harekete geçmenin tam zamanı. Uzun zamandır yaptığınız planları uygulamaya koymaktan artık çekinmenize gerek yok. En doğru kararları verdiğinizden emin olabilirsiniz. Böyle devam edin!

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal açıdan son derece hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Arkadaş gruplarıyla yapılacak çeşitli faaliyetler veya sosyal organizasyon toplantıları ön plana çıkabilirler. Sosyal ortamda baskı görürseniz, direnmeye çalışın.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeye karar verebilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Endişeli olduğunuz zamanlarda aile bireyleriniz ile zaman geçirmeyi tercih edin.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitmek üzere olan ilişkinizi bırakmayı istemeyebilirsiniz, fakat unutmayın ki değişim kaçınılmaz bir şeydir ve ilişkiler doğal olarak başlarlar ve biterler. Üçüncü bir kişi bu değişmenin nedeni olabilir. İşinizle ilgili yeni istekler içine girecek ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almaktan kaçının. Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler meydana gelecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 52" R
Ay
Boğa
07° 42' 36" R
Merkür
Koç
21° 18' 34"
Venüs
Boğa
09° 47' 37"
Mars
Koç
05° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 48"
Satürn
Balık
17° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 45' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Başak
24° 07' 46"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>