Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kırgınlıklar Sona Erecek Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 50%

Duygularınızın ve hislerinizin sıcaklığı ve derinliği konusunda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bugün, yeniden enerji depolama ve kendinizi yeniden yaratma fırsatınız olacak. Sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi derinleştirmek için güzel bir gün. Onlarla iyicre kaynaşın, baştan çıkarma gücünüz karşısında büyülenecekler...

Bazen kendine bir savaşçı gibi davranıyorsunuz, kendinizi çok zorluyorsunuz. Bugün yeterince kazanmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Cevap her beş dakikada bir ya da fasulye filizlerinde yaşamak ya da tamamen zevk almaktan yoksun değildir. Aslında, tam tersini yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların sizi önemsediklerini ve mutlu olmanızı istediklerini fark edin. Bugün senin için iyi fikirleri olabilir.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Bugün biraz kaygılı olabilirsiniz ve oturup arkanıza yaslanmak zor gelebilir. Kafanızda dokuz tilki dolaşıp dokuzunun kuyruğu birbirine değmiyor olabilir. Maalesef insanların sizin gereksinimlerinize karşı duyarlı olmaması muhtemel, bu yüzden dikkatli olun. Başkalarının olumsuz enerjisinden korunmak için zihninizin etrafına bir kalkan örmeniz yerinde olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlere ulvi bir açıdan baktığında her şey daha net hale gelecek. Yakında avantajlı bir konumda olduğunuzun farkına varacaksınız ve hayatınızdaki karmaşık dramalara karşın işleri kontrol altına alacaksınız. Etrafınızdaki şeyleri iyi bir orkestra şefi gibi mükemmel bir şekilde yönetme gücüne sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Kafanızda doğru melodi mevcut, şimdi yapmanız gereken müzisyenleri o melodiyi nasıl çıkarabilecekleri konusunda yönlendirmek.

25 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve insanlar gün boyu ön planda olacak. Sosyal ve hareketli bir gün geçiriyorsunuz. Flört hali ilişkiye dönüşebilir. Yeni duygular hissedebilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hedeflerine yön vermek istiyorsun. Hizmet sektöründe çalışan bir Kova burcuysan,değiştirmeyi düşüneceksin. Maddi konulardaki beklentilerinin karşılık bulması biraz daha zaman alabilir. Evli bir Kova burcuysan, gelecek sürpriz haberlere karşı hazırlıklı olmalısın. Aile içerisindeki kırgınlıklar sona erecek.

25 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda ekip arkadaşlarınız ile tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizin dikkate alınmaması sizi rahatsız ediyor olabilir. Anlaşmazlıkların neden kaynaklandığını bulmalısınız. Belki de sorun sizin atladığınız bir detaydan kaynaklanıyordur.

25 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha özgür hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

25 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde kendinizi bitki çayı ile ödüllendirebilir ve meyve yiyerek enerjinizi arttırabilirsiniz. Huzurunuz akşam saatleri de sürecek.

25 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para ile ilgili bir kafa karışıklığınız olabilir. Bu, mali durumunuzun mutlaka kaos içinde olduğu anlamına gelmez. Muhtemelen finansal geleceğinizle ilgili alışılmadık seçeneklerle karşı karşıya kalırsınız ve bu nedenle herhangi bir karar verecek durumda olmayabilirsiniz. 

25 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrabalarınızla beklenmeyen gelişmeler canınızı sıkabilir. Yaşama olumlu bakışınız sayesinde, sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, onları üzebilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınız ön plana çıkmaya başlayabilirler. Ancak, siz, bunlarla ilgilenecek istekliliği ve enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Hobilerinize yönelme, eğlenme veya dinlenme isteğinizde artış olabilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik bir ilişkiye başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Bugün yapacağınız harcamalara dikkat edin ve büyük şeylere yatırım yapmayın. Her günü bir hediye olarak görmek size şans getirecektir.

25 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz ve ihmalleriniz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım, yapacağınız candan konuşma aşk hayatınızı canlandıracak. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya cesaret edemiyorsunuz. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

25 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 04' 09" R
Ay
Yengeç
01° 55' 58" R
Merkür
Koç
24° 55' 57"
Venüs
Boğa
14° 31' 50"
Mars
Koç
08° 10' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 10"
Satürn
Balık
17° 28' 31"
Uranüs
Boğa
22° 58' 53"
Neptün
Balık
29° 13' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 40"
Lilith
Başak
24° 33' 22"
True Node
Koç
15° 05' 23"
Son Güncelleme : 11/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>