Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişe Ait İzler Bulacaksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

Kalbinizin arkasında büyük bir güç var ve kendinizi aşk ve romantik hayatınızda her zamankinden daha güçlü bulabilirsiniz. Bugün hislerinizin yoğun olduğı birine karşı cesur bir adım atmak için iyi bir gün. İçinizdeki ateş her zamankinden daha parlak. Bu sıcaklığı çevrenizdeki insanlarla da paylaşın. Sevginizi başkalarına yayın bu sayede, ateşinizi söndüğünde sizi ısıtmaktan mutlu olacak insanları etrafınıza toplayacaksınız.

Bugün ilginç bir keşfiniz olabilir. Hiç beklenmedik bir anda, önemli bir çözüm elde edebilirsiniz. Belki de bilinçaltınız işte kalmıştır. Siz işinize giderken zihninizin daha derin kısımları bir problemi çözmeye çalışmakla meşgul. Aniden aklınıza gelen herhangi bir fikre dikkat edin. Bu, bir duanın cevabı olabilir.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Bugün biraz korunmasız ve hassas hissediyorsun. Her zamanki kendi haline ve ilgisiz yapın bugün ilgi istiyor. Gereksiz sohbetlere ve dedikodulara tahammülün yok tabi. Bunlar yerine senin için önemli anlamları olan derin meseleler üzerine tartışmak istiyorsun. Günün hassas ve duyarlı enerjilerine çok güzel bir şekilde uyum sağlayabildiğini göreceksin.Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda detaylı planlamalar yapma, detayları gözden kaçırmadan hareket etme zamanı. Riskli yatırımlarda küçük adımlarla ilerleyin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, Jüpiter ile 45’lik yapacak. Maddi konularda alman gereken kararlar olabilir. Evde eşyalarını karıştırırken, geçmişe ait izler bulacaksın. Sosyal medya paylaşımlarının son günlerde arttığını fark edeceksin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrenmekten, paylaşmaktan zevk duyduğunuz, merakınızın yüksek olduğu bir dönemden geçerken dolunay uzaklar, yurt dışı yabancılarla ilgili konuları ve yolculuklarla ilgili kararları beraberinde getirebilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tam olarak kontrol edemediğiniz ya da ortaklı işler ağır basmakta. Parasal konularda daha gerçekçi olmayı denemelisiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar başarılarınız sizi dışarıya karşı daha enerjik gösterebilir. Bugün durduğunuz yerde durmayı pek istemeyeceksiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi anlamda güçlü destekler bulma ihtimaliniz sözkonusu olsa da, partnerinize ve hayatınızdaki değer verdiğiniz kişilere bir şey söylerken iki kere dikkatli olmanızda, onları kıracak konuşmalardan uzak durmayı tercih etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişilerle size iyi hissettirecek etkinliklerde yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Borçlarınızı ödeme konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak mevcut borçlarınızı kapatmak için başka borçlar altına girmek daha da büyük bir karmaşa yaratacaktır. Ekstrayapmayı düşünmek şu aşamada en doğru karrar gibi görünüyor.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Durum böyle olunca çevrenizdeki kişiler arkanızdan konuşuyorlar.

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın hareketlenmesi, günün ana konuları arasında yer alabilir. Bulunacağınız kalabalık insan toplulukları arasında çok önemli bir şans yakalama ihtimaliniz varsa da, gereksiz masraflara girme tehlikesi de doğabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki yorucu tempodan dolayı kendinizi stresli ve negatif hissediyorsunuz. Yeni insanlar ile tanışmaktan çekinmeyin ve arkadaş grubunuzu genişletin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda fırtınalı bir dönemden geçiyorsunuz. Sevgilinizle tartışmalardan uzak durun, ve sorunların üzerine gitmeyin. Problemi, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve incinmenize yol açar. Dürüst ve açık davranmanız sorunları çözebilir. İşlerinizle ilgili konularda oldukça seçicisiniz. Takım çalışması sizi daha çok motive ediyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 06' 33" R
Ay
İkizler
18° 25' 28" R
Merkür
Koç
23° 55' 27"
Venüs
Boğa
13° 18' 29"
Mars
Koç
07° 24' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 07"
Satürn
Balık
17° 23' 59"
Uranüs
Boğa
22° 55' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 29"
Lilith
Başak
24° 26' 46"
True Node
Koç
15° 10' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>