Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yükün Hafifliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Gününüzün iletişim ve tartışma mevzuları ile dolu olduğunu göreceksiniz. Romantik partnerinizle fikir alışverişinde bulunmanın özellikle kolay ve verimli olduğunu göreceksiniz. Okul veya kişisel projeler için beyin fırtınası tartışmaları faydalı olacaktır. Bununla birlikte, gelenekselliği reddetmek için birlikte çalışın, çünkü özgünlük çok daha iyi bir şekilde işe yarayacaktır.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz kaygılı olabilirsiniz ve oturup arkanıza yaslanmak zor gelebilir. Kafanızda dokuz tilki dolaşıp dokuzunun kuyruğu birbirine değmiyor olabilir. Maalesef insanların sizin gereksinimlerinize karşı duyarlı olmaması muhtemel, bu yüzden dikkatli olun. Başkalarının olumsuz enerjisinden korunmak için zihninizin etrafına bir kalkan örmeniz yerinde olacaktır.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve insanlar gün boyu ön planda olacak. Sosyal ve hareketli bir gün geçiriyorsunuz. Flört hali ilişkiye dönüşebilir. Yeni duygular hissedebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Maddi konuların gündeminde olacağı bir gün olacak. Kendi işini kurmak isteyen bir Kova burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerini ağırlık vereceksin. Ailenden gelecek maddi destek işlerini kolaylaştırdığı gibi yükünü de hafifletecek. Bugünlerde beslenmene daha fazla dikkat etmelisin.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı duygularınızın değiştiğini düşünebilirsiniz. Hislerinizi paylaşırsanız sizi bu düşünceye iten konular hakkında neler yaptığınızı ve yapacağınızı daha net görebilirsiniz. Mesafe kat etmek istiyorsanız çabanızı çözümden yana kullanmalısınız.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha fazla iletişim içinde olmak olayları netleştirebilir.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. İddalı kararlarınızı vermek için ilerleyen günleri bekleyebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek ancak gerginliklere dikkat. Venüs ile kavuşan Güneş yakın çevrenize, komşu ve kardeş ilişkilerinize güzellikler katmanıza yardımcı olabilir. Öğrenmekten, paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızdan gün geçtikçe daha da soğuduğunuzu fark ediyorsunuz. Sadece onlara acıdığınız için arkadaşlığınızın devam ettiğini artık gayet net anladınız. O zaman onlarla arkadaşlığınızı medeni bir şekilde bitirme yollarını arayın.

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor biliyorsunuz. 

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızla ilişkili bir maddi gider, büyük olasılıkla da üyelik aidatı gibi bir masraf, bir parça canınızı sıkabilir. Keyfinizi yerine getirmek için yine sosyal hayata yönelirseniz, yeni masraflara girmemeye çalışın.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz söz konusu olduğunda kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. İş yerinizdeki bazı insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Yaşadığınız problemlerle başa çıkamıyorsanız bir uzmandan yardım almalısınız.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda sorunlar var. Aranızdaki çelişkileri çözemiyorsanız, ilişkiye son verin. Ne kadar çok beklerseniz o kadar çok üzülürsünüz. Uzun zamandır tereddütte kaldığınız mesleki bir olayı alacağınız bir haberle iyi bir şekilde sonuçlandırıp, bu durumdan çok karlı çıkabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir. Şu sıralar kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 25' 29" R
Ay
Yengeç
06° 50' 16" R
Merkür
Koç
25° 19' 06"
Venüs
Boğa
14° 59' 01"
Mars
Koç
08° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 23"
Satürn
Balık
17° 30' 10"
Uranüs
Boğa
23° 00' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 50"
Lilith
Başak
24° 35' 49"
True Node
Koç
15° 03' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>